Miray-0206 Ebrarabla_06 Vallahiiiiiii bildin sen bu iş de Nirvanasın 😁😁😁🤍🌸🌸kız demişti doktor sen erkek demiştin doğru da çıktı ilk seninle paylaştım hala şoktayım elimde pembe zıbınlar öylece eşimle göz göze bakıştık çok çok teşekkür ediyorum
Ebrarabla_06 Miray-0206 oyyyy maşallah maşallah çok şükür ki doğru tahmin ettim🥳🥳 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Ebrarabla_06 Semaokss canım benim emin değilim ama sadece benim ki bir tahmin en kesin sonucu doktorlar söyler🥰
Senem1 Mitan senin ultrason benimkine çok benziyor kıza benzettiler acaba benim ki de yanilma olur mu ki @Ebrarabla_06 sen ne diyorsun kuzum böyle benzer görünce acaba yanılabilir mi doktor diyorum kesin demedi net demedi benzetti
Ebrarabla_06 Senem1 Evet canım haklısın gerçekten Az önce baktım da ikinizinki birbirine çok benziyor kız çocuklarında detaylı ultrasona kadar en azından olabiliyor ama erkek çocukların da ilk ne denirse hep böyle devam ediyor
Mitan Senem1 valla ilk kıza benzettim dedi 14 haftalıkken sonra%60 70 erkek dedi en son başka doktor%100 erkek dedi
Senem1 Ebrarabla_06 aynen kuzum erkekte yanılma olmuyor da kızda oluyor bakalım bekleyip görecez ❤️ oğlumun istediği olsun inşallah nasılsa ona kardeş ona arkadaş geliyor bana farketmez evlat hayırlı ve sağlıklı olması temennim 🥰
Ebrarabla_06 Senem1 Evet canım Rabbim senin ve oğlunun istediği bir bebek olmasına nasip etsin Hayırlı sağlıklı olsun da Sağlıkla kucağına al canım benim🥰