Tugcerasim Doğumum geldi hala cinsiyet öğrenemedim bilgili anneler banada cinsiyet tahmini yaparmısınız
5959lap Tugcerasim kıza benziyor göstermiyor heralde kendini ama yapısı kıza benziyor yınede gönlünüzde hangısı varsa allah onu nasip etsin sağlıkla gelsın tüm bebişler😘
Senem1 Mitan senin ultrason benimkine çok benziyor kıza benzettiler acaba benim ki de yanilma olur mu ki @Ebrarabla_06 sen ne diyorsun kuzum böyle benzer görünce acaba yanılabilir mi doktor diyorum kesin demedi net demedi benzetti
Tugcerasim Ebrarabla_06 35 haftadayım dün kız olabilir dediler ama emin olamıyorum bu aya kadar cinsiyet söylemediler yanılan doktorları da duydukça birde
Ebrarabla_06 Tugcerasim doktordan eminsen değişmez peki detaylı ultrason ne dedi en kesin sonuc orada çıkıyor
Anneelikk Tugcerasim nasıl dayanıyor suunuz ya . Ben inanmıyorum 13. Hafta gelsinde öğrenmeye gidiyim
Evinim Ebrarabla_06 hemen hemen tahmınlerın çıkıyor banada erkek gibi demıstınız ınsallah benimde çıkar benim bir kızım war gönül ıster kı Buda erkek olsun ınsallah Rabbım bu duyguyu herkese banada nasıp eder 🥰🤲🏻
Hatice-20 @Ebrarabla_06 rabbim.hepimize saglikla kucahimiza almayi nasip etsin bi kizim var gonlumden gecende erkek ti rabbim isteyen herkese versin
Ebrarabla_06 Hatice-20 âmin inşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 hepimiz için de inşallah her ikş meyveden de tadarsın 🥰