Arzuanne Annesloading benimde vermiyordu evet ama sorunca anlatıyordu çok yoğun çok başarılı biri ondan bazen öyle oluyor bazen de takmıyolar
Moncuk7 aogoya 2 gün suni sancı aldım bende benimkide gelmedi açılmam 2. Gün sonunda 1 cm di 🤣 sezeryan oldum . Gerçekten kişiden kişiye değişiyormuş 🤣🤣
Ynshkmt Gizemyldz-1997 canım merhaba günde 5 6 adet hurma yemeni tavsiye ederim doğumu kolaylastırıyormus araştırabilirsin istersen
Kbr_sn Gizemyldz-1997 inN bilmiyorum ilk bebeğini 36. Haftaya kadar anca tuttuk bu 40 haftalık oldu duruyir halen doguramiyom 😂😂😂
Merveasyam Ben bugün 40 haftalık oldum , bu senenin bebekleri gerçekten doğmuyo sancımı bekliyorum hala ama 41. Haftada artık suni sancıyla doğumu başlatacağız dedi doktorum bilmiyorum nasıl başaracağım Allahım kolaylık ver sen bizlere
Reyreyli Bence doğumu kesinlikle düzenli spor+yürüyüş kolaylaştırır. Ama doğuma 1-2 hafta kala yapılanlar değil. 6. Aydan itibaren kendimi çok yormadan pelvik kasları kuvvetlendiren pilates hareketleri ve günde 1 saat yürüyüş yaptım. Bu şekilde 37. Haftada 2 cm açıklıkla normal doğum yaptım. Tabi son hafta çömelme egzersizleri+sıcak suya oturma+cinsel ilişki + perine masajı da denemiştim. Hepsinin doğumda etkisi var bence.
Rsahbaz Annesloading ilk doktorum son günler hep öyle derdi dün ayrıca doğumu kolaylaştıran videolar dinledim Ayşe duman da öyle diyordu. Bakalım son günler bu doktorum diyecek mi
Gizemyldz-1997 Valla ben de bilmiyorum napıcam herşeyi deniyorum şu an ayın 10nda gidicemmuayeneye o zamana 40 da geçiyorum zaten
Reina Gizemyldz-1997 korunmasız ilişki ve sürekli yürüyüş, yani artık pert olana kadar yürüyün. Ve perine masajı aşırı yumuşatıyor
aogoya Reina ne mi geçiyor sanane. 😂 burdan okuduklarımla hareket ettim hep bi bk olmadı birazda gerçekçi olalım