Sudee9 Kızlar sabah gidiyorum ssvd fitil ile doğum baslatilacakk dua edin lütfen hemen acilmam olsun ve dogurayim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🖤
Polatalemdar Sudee9 ayy çok heyecanlı Rabbim sağlıkla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftaliksiniz. Aralarında kaç sene var benimde ilki sezaryen bunu normal.istiyorum ama bakalım 🌹🌹
Esra_Omer_21 Sudee9 kaç haftalık oldun canım sancı açılma vs var mı bende sssvd istiyorum inş gönlünce olur
Cceylann01 Sudee9 rabbim bir avazda kurtarsin sag salim kucağına alırsın bebisini ins iki doğum arasında ne kadar zaman var acaba ssvd dr yaptiriyor
Cceylann01 Sudee9 benim aradan 3 yil gecti ama dr doğum seklimi sorduğumda ilki sezeryan buda sezeryan olur dedi
Esra_Omer_21 Sudee9 yok onu anladım da hani ssvd olsa bile bi doğum belirtisi olması gerekiyor ya ondan sebeb sordum sizinkini direk fitille başlatmşlar
Sbltk Sudee9 çok geçmiş olsun hayırlı olsun evladınız nasibinizde bu varmış demek ki bol koklaşmalı vakitler ☺️
Sule0- Sudee9 tek nefeste kurtul inşallah bebeğimmm rabbim sağlıkla kucağınıza versin yavrunuzuuu aminnnnn