Uykuseveer İlk gebeliğimi 17. Haftada hissettim bu ikinci gebeliğim 17. Haftaya yeni girdim ama hâlâ hissedemiyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlardı endişe ediyorum açıkçası bir şey mi var diye en son 13. Haftalık gittim kontrole
sehrengiz_8 Uykuseveer valla 19+1 haftalığım bende hissetmiyorum oğlumu 19 haftalıkken çok net hissetmiştim 16 haftalıkken gittim en son 8 şubatta detaylı ultrasonum var
Reyreyyyy Uykuseveer ben de eger ayaklarimi uzatirsam ya da uyurken saga sola ani donersem anca hissediyorum o da kimildadigi icin degil 18+5 olduk doktor 20. Haftadan sonra anca hissedersin dedi kiz bebekse eger daha uzun zaman sonra hareket edebiliyormus
ucpprensesannesii27 Uykuseveer bende de o sorun var ya iki kızım da çok erken hissettim ama şuan 20 haftalık hamileyim hala bi kıpırtı bile hissetmiyorum doktor kontrolüme 1 hafta var
Uykuseveer sehrengiz_8 çok tuhaf anlamadım vallaha bu sefer evham yapıyorum bir şey mi oldu acaba diye oğlumu 17 de bende net hissetmeye başlamıştım ama bunda tık yok
Reyreyyyy Uykuseveer evet ilk hamileligim ama dediğim gibi korkmayin cok tedirgin oluyorsaniz gidin ama bazen bazi bebekler de 20 haftadan once hareketlilik gorulmuyor diye biliyorum tabi yine siz bilirsiniz 💖
ucpprensesannesii27 Uykuseveer evet üçüncü de kız hamiellik belirtiler felan kızlarıma gore farklıydı erkek hissediyordum ama kızmış niyeyse hala içime erkek doğuyor hayırlısı