Deletedmom_85 bademli_puding Biraz hava almaya çıktık geri döneceğiz herhalde riske atmayız galiba xanim çok sağ ol
bademli_puding Deletedmom_85 sağlıkla al kucağına canım 💕 riske atma ben bir hafta sancı çektim hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı şok oldum apar topar ameliyata alındım yani hiç belli olmuyor en iyisi doktorları dinlemek
Meryeminannesi20 Deletedmom_85 çok şiddetli bel ağrısıyla kasıklarınız ağrıyacak ikisi birden bastırcak ciddi anlamda anlarsınız zaten korkmayın dua edin inşallah 🥲
Deletedmom_85 bademli_puding Dogru söylüyorsun canım hastane civarındayim bakalım biraz akışına bıraktım yürümek belki daha iyi gelecek
19931994 Deletedmom_85 anladım canım yürüyüş yap bakalım çokda uzaklaşma hastaneden hayırşı sağlıklı şekilde gelsin inşallah 🌸🧿
Dilara_0 Deletedmom_85 benim de sancım vs hiç bir şey yoktu 5cm açıklıktan sonra hafif hafif başladı 6dan sonra başladı sancılarım. İlkse yatisini yaptırmak istemiyorsan eve gitme en azından hastane civarında kal. Eşyalarınızı da birisi alabilirse alsın bebek için lazım. Rabbim yardımcın olsun. Dua et bol bol rabbim doğum anında dua edenin dualarını kabul ederim çünkü o an analarından yeni doğmuş gibi saf ve temiz günahları af olmuş şekildedirler demiş. Rabb’im çok hissettirmeden bir çırpıda doğurasın bacım. Bağırıp kendini harap etme sancini hissettiğin zaman derin nefes almaya çalış ilkse insan tedirgin oluyor tecrübesiz olduğumuz için şükür 2. Ye hamileyim bunda yapmamaya özen göstereceğim diyorum hep. Dayanamadığın zaman ıkınma hissi gelir vajina bölgen çok ağrır sanki bir şey çıkıyor gibi o bebeğin olacak inşallah. O an tuvaletini zorlar gibi ikin. Dua ederiz bol bol ❤️🥹
Deletedmom_85 Dilara_0 Ah ne güzel yazmissiniz gönlüme su serptiniz Allah razı olsun canım bekleyelim bakalım biraz yürüyüş yapayım sahil kenarında odada sıkışıp kalmaktan iyidir. Hem açılmam olur yardımcı olurum. Ama en geç 1 güne doğar mı sizce vakit geldi mi dersiniz
eylmz Deletedmom_85 bende aynı hastaneye takipliyim doğum için doktorunuz gece geliyor muymuş ve nöbetçi Dr kimdi bugün acaba
Deletedmom_85 eylmz Evet geliyor asiye hoca vardı ama gozlerim Necla hocayı aradi bugün yaptığı açıklık muayenesini zerre hissetmedim kuş gibiydi eli. Siz kaç haftaliksiniz ?
Dilara_0 Deletedmom_85 açılma ileride devamı gelecek siz gelmesi için cabalayin bence. Ben 6 saatte doğum yaptım ama suyum gelmişti. Suyunuz gelmese de açılma olduğu sürece suyunuzu patlatiyorlar. Bende çok yürüyüş yaptım en güzeli o merdiven çıkın oturup kalkın. Ama sancinizi hisseder hissetmez direkt hastaneye gidin bebek gelir hiç farkında olmazsınız alimallah. Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum 🥹❤️
Esrass21 Deletedmom_85 kesinlikle hastaneden ayrilma ben ayrildim cok daha kotu oldu banada aynisini demislerdi hastanede kalmao en dogrusu ben eve gittim gerisin geri indim cunku suyum geldi bir anda ne oldugunu anlamadim ztn asil sanci su geldikden sonra basliyor
Polatalemdar Deletedmom_85 sen nerede rahat ediyorsan öyle yap bence evinde yakınmış zaten. Rabbim yardımcın olsun ya dokote da dediğin gibi doğumu başlatmış olabilir
Hlyyyy Deletedmom_85 ben de 3 cm ile gittim aynı şeyleri söylediler sancım yoktu pek çıktım ben eve gittim sancım başladı düzene girdi yaklaşık 7 saat sonra tekrar gittim 😅 5 cm olmuştu sonrası hızlı ilerledi zaten yatırdılar suyumda hastanede geldi gittikten 3 saat sonra doğum gerçekleşti
maman-es Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde doktor bi muayene edelim demişti 6cm açılma vardı ve birşey hissetmemiştim, asla eve gitmeme izin vermemişti direkt yatışım yapılmıştı. Hızlı ilerlerse riskli olabilir kalsanız daha sağlıklı gibi
Birminikprensesinannesi Deletedmom_85 benim geçen hafta cuma 3 4 cm acilmam vardı sabaha kadar hastanede bekledik imza attım çıktım. Hala doğum olmadı. Ama tabi hiç belli olmuyor.
Aslmina Bende normal muayeneye gittiğimde 6 cm acilmam olmuştu ve hiç sancım yoktu .bende eve gitmek istemiştim .benim rahimim yumusamamisti ama buna rağmen .doktor bırakmadı riske atamam dedi