AAselinannesi06 İnanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum Akşamları çok daralıyorum nefesim daralıyor sizde durumlar nasıl ?
Zbsbzc1 AAselinannesi06 19 birqz erken baslamıs sanki benmde 27 ben kendime diyordum erken bel agrısı basladı dıye
sehrengiz_8 AAselinannesi06 19+1 haftalığım fazla ayakta durunca kalça ağrısından duramıyorum topallamaya başlıyorum bu kalça ağrısı belime de vuruyor ve bacak kramplarım var ilk gebeliğimde asla böyle değildi
Brcnblgl AAselinannesi06 bende öyleyim ya 17 haftalık aşırı ağrı ve kramp giriyor belime bacağıma desteksiz kalkamıyorum yerimden
AAselinannesi06 sehrengiz_8 benimde aynı şekilde ilk gebeliğimde hiç zorlanmamıştım ama bu 2 gebeliğim çok zorlanıyorum belim aşırı ağrıyor ağrısından duramıyorum
fatmameydn Doktorunuz magnezyum desteği verdi mi acaba? Benim de 20. Haftada bel, sırt, kalça ağrılarım olmaya başlamıştı. Özellikle kalça ağrısı. Doktorum EFERMAG adında demir magnezyum ilacı verdi. O zamandan beri iyiyim çok şükür.
sehrengiz_8 AAselinannesi06 ilk gebeliğinizde cinsiyet neydi bu gebeliğinizin cinsiyeti ne acaba cinsiyetle ilgili bir durum mu diye düşünüyorum
Kubuss51 AAselinannesi06 Bu sorunu bende çekiyorum canım 19 haftalık hamileyim ama bacak ve bel ağrısından ölücem resmen yerimden bile kalkamıyorum desteksiz yürüyemez duruma geliyorum çoğu zaman
AAselinannesi06 Kubuss51 doktora görünmekte fayda var bende gideceğim magnezyum eksikliğinden ağrılar olabiliyormuş
AAselinannesi06 sehrengiz_8 ikiside kız 💖 ilk kızımda zorlanmamıştım bu gebeliğimde zorlanıyorum Birde hareketlerini kasıklarımda hissediyorum tam o bölgenin üzerinde siz nerede hissediyorsunuz Bu normal mi acaba
sehrengiz_8 AAselinannesi06 sorun şu ben hareket vesaire de hissetmiyorum ilk gebeliğim erkekti oğlumu 19 haftalıkken hissetmiştim daha heniz kesin hissettim diyemiyorum
AAselinannesi06 sehrengiz_8 16 haftadan belli hissediyorum giderek güçlenmeye başlıyor açıkçası korkuyorum kasıklarımda hissediyorum hareketlerini
aresinannesi1 AAselinannesi06 akşam olmasın istiyorum ben depresyona girer gibi oluyorum geç saatlerde içim daralıyor yaz olsaydı kendimi balkona dışarı falan atardım en azından diyorum 😔
sehrengiz_8 AAselinannesi06 zayıf mı gebe kaldınız ben oğlumu doğurduktan sonra 15 kiloya yakın aldım biraz ondan da geç hissedeceğimi düşünüyorum
AAselinannesi06 sehrengiz_8 yok zayıfta kalmadım aslında şuan 69 kiloyum 2 gebeliklerde erken hissedilirmiş genelde öyle söyleniyor sizde en yakın zamanda hissedersiniz inşallah ❤️
bnhkdjfkd AAselinannesi06 aynı durum bende de var ne yazık ki 19+1 benim de bazen yerimden kalkamayacak gibi oluyorum bel ağrısı yüzünden sağ ayağıma vuruyor direkt
AAselinannesi06 bnhkdjfkd magnezyumu esikliğinden olabiliyormuş kontrolünüzde doktorunuza söyleyin magnezyum verir
Gulyldrm_44 AAselinannesi06 Yaa ben de sürekli yatakta kalmaktan sancı çekiyorum sanıyordum. Bel bacak ağrıları vs kasıkta tekmeler hissediyorum. Magnezyum kullandığım zamanlarda yoktu o da bağırsaklarımı bozuyor diye bıraktım.