Canannndvrz Ayın 15inde adet olmuştum fakat son 4 gündür çok fazla kasık ve bel ağrım var birde baş ağrısı goguslerde hassasiyet adetim 14 gün var suan bu hamilelik belirtisi olabilirmi
Bnurr Canannndvrz büyük ihtimal hamilelik belirtisi değil tabi kişiden kişiye göre değişir ama sizinki baya erken belirti için
tugcesakzci Canannndvrz yumurtlama belirtisidir yüksek ihtimalle. Şuan pozitif olsanız yumurtlamanızın regle denk gelmiş ve o sıralar ilişki yaşamış olmanız lazım döllenme süresi 12 gün çünkü
Nihan07 Canannndvrz bendede ayni ve mide bulantisi yorgunluk kokuya karsi hasasiyyet var adet donemim 11 erken gebelik diye test ocak ayının 30 yaptim negativ çıktı😣
Canannndvrz 1bucuk Ay önce yumurtaligimda kist patladı iç kanama gecirdim oyuzden biraz korkuyorum başka biseymi diye dün acile gittim ultrasonda bi sorum gözükmesi çok sukur
Canannndvrz Nihan07 en az regliye bi 5 gün kala erken testi yapmak daha sağlıklı canım şuan çıkmaz cunku
myavocado Canannndvrz yumurtlama belirtisi olması yüksek ihtimal, 15 gün önce regl olduğunuza göre hamilleik pek mümkün değil şu an için.