Gule1- Hayırlı akşamlar kızlar. Tencere ve tava seti almak istiyorum. Uzun süredir kullandığınız, alıp pişman olunmayacak, hemen çizilmeyen, yapışmayan, yanmayan tencere tava seti önerir misiniz?
Azra8Engin Gule1- karaca alma sakın. O kadar çok dikkat ettim ki granit set soyuldu çeliklerde acayip leke bırakıyor
Derinnmom Gule1- ben trendyoldan karacanın granit setini aldım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum, 1400₺ ye almıstım bence hem uygun hemde kaliteli yani her gün yemek yapıyorum içinde, ben bi sorun göremedim 🤷🏻♀️
Tbyk Gule1- karaca çelik tencere 💯 tefal titanium tava set 💯6 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok memnumum
Elosdef Tefal ingenio 6x kullanıyorum çok güzel fakat fiyatına baktım şimdi çok pahalanmış 6x olmayanlarından da memnun insanlar sanki
Gule1- Azra8Engin karaca ahşap saplı bıçak seti almıştım sapları çatladı bıçağı çıktı, görümceme hüpss kahve makinesi aldık bozuldu bendeki makine sağlam ama baya pişman oldum
Kubra-00 Bende karacanın çelik ve granit seti var. Memnunum ama ben onları 10 yıl önce almıştım😀 aldıktan 10 yıl sonra evlendim😀 açıkcası eskiden aldığım için okadar kalın ve kaliteliler ki.. şimdi ki karaca tencereler malesef çok ince eski kalitesi asla yok. Tefalin setini aldım birde memnunum oda güzel. Sadece tutma sapı demirden takmalı, tencerenin kenarlarını çiziyor okadar