Cansucannnnnnnn Aabbccc bn şu an günde 5 tane kullanıyorum kuzum midemi bulamdiriyor bnimde birde aşırı göğüs ağrısı cekiyorum
Cansucannnnnnnn Aabbccc evet kuzum kademeli olarak kullandım ilk başta üç gun iki tane üç gün 3 tane 3 gün 4 tane şimdi de üç gün 5 tane kullanicam ve doktora gidcem rahim kalınligna bakıp dozu gunde 3e dusurcek
Aabbccc Cansucannnnnnnn bende dün başladım günde 2 salı günü günde 3 e çıkacak artar benimde herhalde
Naciyemutlu Aabbccc gonde dört alıyordum yan etkisini görmedim aslında o süreçte çok ilaç kullandım hiç bi olumsuzluk yaşamadım. Bol su için em az 3 litre temiz hava alın bi süre ve duşta iyi gelir yol meşakkatli ama sonu güzel olacak inanın (inşallah)🌸
Aabbccc Fatmadali 2.adetimi oldum canm ilaçlara tekrar başladık 15-20 güne transferim olacak Allah’ın izniyle Çarşamba iğnelere baslayacz 🙂
Elizzz06 Fatmadali transferimin 7. Günündeyim hafif başım ağrıdı korktum açıkçası hem adet öncesi belirtimdir
Fatmadali Elizzz06 tutunursa da adet belirtileri yaşıyor insan zaten umarım ondan olmuştur 🙏🏼 çünkü bende adet zamanım gibi bel ve kasık ağrıları çekmiştim. Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏🏼🌸💕