Pcos sendorumu var bende kılo olunca regl duzensız oluyor kılo verınce üç beş gün gecikmeli de olsa düzene bınıyor. Bekardım duzensızlık oldu kılo verdim düzene bındı evlılıgımın 2. Ayı hamıle kaldım doğum sonrası kaybettim. Yeniden çocuk düşünüyordum duzensızlık yıne oldu kılo verdim geçen ay 9 gün gecikmeli regl oldum ve o ay yumurtlamışım. Bu ay ınofolıc combı ve 14 gün soğan suyu içtim 29 unda regl olmam lazımdı yıne olmadım. Regl günü test yaptım negatif çıktı. Soğan suyu regl duzenlemesı lazım neden olmadım? Kılo da verdim geçen ay kendlıgınden oldum bu ay nıye olamadım. Sağlıklı beslenıyorum spor yapıyorum vıtamın eksıklıklerıne baktırdım vıtamınlerımı kullanıyorum, insülin direncim yok tıroıt prolaktın hormonlarım normal. sadece ultorosnda pcos görüntüsü vardı e hamıle de kaldım nıye olamadım bu ay onu anlamadım? İlk kılo verdıgım dönem her ay patır patır duzenlı geldı 1 gün geç 1 gün erken olarak. Regl belırtım 7 gün önceden başlar o da yok hamıleyım desem test negatif ve gebelık bır kere yaşadım gebelık belırtım de yok kafayı yıcem. Doktora gdıyorum hormonlar normal kılo verınce duzelır yasın küçük 23 yaşındayım bır kere çocuğun olmuş akısına bırak kılonu koru tedavi ıcın gelme dıyıp duruyor bütün doktorlar. Soğan suyu gecıkme yaparmı? Hadı yaptı desem geçen ay ıctıgım günün akşamı adet oldum of kafayı yıcem valla