Esra7814 Gebelik göstermediği de ve yanılttığıda oluyor mu acaba kızlar genelde gösteriyor diye duymuştum sadece bilgi amaçlı soruyorum yarn hem idrar hem kan testi vericm duruma göre bnde yumurtlamadan 17. Gün gecmiş olacak en son 2 gün önce negatif ti idrar
Bendis Esra7814 Canım benimde pek bilgim yok ama gebelikde lh artığı için çift cizgi cıkıabiliyormuş bir yerde okumuştum sen ne olur ne olmaz çok heveslenme kan tahlili yaptır inşallah hamilesindir 🙏
Tubasim Esra7814 t çizgisi c den koyu ise büyük ihtimal vardır canım, koyu çizgiyi gördükten sonra diğer gün tekrar yap eğer yine aynı sonuç çıkarsa hamilesin, benim de koyu çıkmıştı ama diğer gün t çizgisi silik çıktı. Hamile değilim maalesef adet oldum
Gizem_miros Esra7814 gösteriyor canım evde test yoktu ovulosyon testiylr ogrendim adetme 1 gun kala kopkoyu çıktı ve hamileyim
Esra7814 Bendis son derece umutsuzum zaten canm sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor kasıklarıma batmalar oluyor hayırlısı ne diyelim
Tubasim Esra7814 erken gebelik testi yapmış mıydın, bence hamilesin gebelik testlerinden daha hassasmış ovulasyon testi. Bi an önce kan ver bol dua edelim insallah hamilesindir, bir ayda iki kere yumurtlama olamaz
Tubasim Esra7814 dört gün üst üstte koyu çıkması aklıma başka bi sey getirmiyor valla 😍 test yaptırınca haber ver ya çok merak ettim
Esra7814 Tubasim hazırlanıyorm kan testi vermeye gdıcem canm acile bnde dayanamıcm artık k sabahtan beri içimi içimi kemiriyor eşimde dayanamadı götürüyor dua edin hayırlı sonuclarla doneyım 🤲
Tubasim Esra7814 ben de üzüldüm sizinle beraber 😔 Hayaller bir sonraki aya kaldı..rabbim yardımcımız olsun
Birkucukanne Esra7814 canım benim üzülme vardır bunda da bir hayır . Hayırlı zaman şimdi değilmiş demekki dualarım seninle 😔💕