Kayrasmom_ Kızlar bu sayfadan alışveriş yapan varmı şuan kampanyada diğer sayfalara göre baya uygun ama bilemedim almalımıyım
Z-2001 Kayrasmom_ ben sipariş verdim 2 ay bekledim hep oyaladı hatta kadın sözde 20 gün önce kargoya verdim dedi
Kayrasmom_ Z-2001 yaa iyi ki almamışım hiç güvenilir gelmedi yorumlarıda kapalıydı zaten teşekkür ederim yorumunuz için
Z-2001 Kayrasmom_ aynen ya keşke bende almadan araştırsaydm dedim laddy desıgn şikayet var yazdım Googleye sipariş gelmeyince bir sürü kişiyi dolandırmış Allah’tan parayı verdi hemen kadına baya şeyler yazdım diye beni aradı asla dolandırıcı olduğunu kabul etmiyor ama hepsi aynı bunların kim kabul eder ki rica ederim bu arada Kayrasmom_
Kayrasmom_ Z-2001 aynen öyle bende normalde alıcaktım önce buraya bi yazdım sonra yazan olmayınca benimde içim pek rahat değil diye almadım en azından gören olursa burdan almasınlar mağdur olmasın insanlar
Z-2001 Kayrasmom_ Aynen bende bununla ilgili post açmayı düşünüyordum geçen kimse mağdur olmasın diye öyle kaldı yazdığını görünce de dedim inşallah sipariş vermemiştir yazayım yine