Rstasar Minnakfasulyem kucuk olanlari seviyorum canim ben mezgit iki cesit bir buyuk biri kucuk bence buyuk olandir dip baligi diye geçen
Elifcee25 Aygn Aynn canım normalde ne yesem araştırırım zararı varmı diye nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum 😭 Allaha emanet bebişlerimiz inşallah bişey olmaz
mrsssblt Elift Hazır olanların lightını yiyebilirsin demişti doktor,tabi yinede ne kadar güvenilir olur bilinmez yani konserve sonuçta.Bir araştırın sizde doktorunuza danışın.
Ilkheyecanim Deletedmom004 benim doktorum ton balığı ve karadeniz somonu tüketme onlar hamilelikte iyi değil demişti
ceco Deletedmom004 ton balığı konusunda yanlışınız var yüksek civa içeriyor Acıbadem deki doktorum yememi önerdi levreği unutmuşsunuz 🤔 levrek ve somon balığı önerdi ben hep onları yiyorum
Deletedmom004 ceco Konserve ton balıklarının yüksek civa içerdiğini biliyorum. Demek ki her doktor bir değil. 🙄🙄
Bts Daha 5 haftalığım dün mezgit yedim 😕 oda iyi değil sanırım demi bilmiyordum ama neyseki öğrenmiş oldum cok tesekkür ederim post içinn