Nhlhmz11 11 aylık bir kızım var , bugün birbtrst yaptım ve pozitif çıktı . Yarın beta verecegim . Şuan inanılmaz duygular içerisindeyim. Paylaşmak istedim 😇
Nhlhmz11 Aysegulmutlu97 ayyy çok heyecanlıyım , yarın verecem hemen beta , hayırlı olsun 😇 emiyor mu sizinki peki
Aysegulmutlu97 Nhlhmz11 yok benimki 6 aylıkken meme reddiyle bıraktı :( çok heyecanlı ama ben daha çok korkuyorum nasıl yetişicem napıcam diye
Nhlhmz11 Aysegulmutlu97 anladimm, benimki inanılmaz meme düşkünü , gece memelerini bile kesmedik henüz nasil olacak bilmiyorum 🙄
Aysegulmutlu97 Nhlhmz11 Allah kolaylığını verir inşallah :) hamileykende belli bir süre emziriliyor diye biliyorum ama sonra kesmen gerekecek bizimki 20 aylık ama gece beslenmemiz hala devam sütü bıraktıramıyorum kriz geçiriyoruz vermeyince
Esrakml Nhlhmz11 sabır taşı deneyin derim benim oğlumda aşırı derece de düşkündü 3 günde kesildi sütten sabır taşı kullandım
Ardenegemen Nhlhmz11 bende oglum 11 aylikken hamile oldugumu ogrendim😍 allah oyle yardim ediyor ki harika bir gebelik gecirdim ikinci ogluma kavusmaya son 1 hafta🥰
ENOK_0107 Nhlhmz11 Oğlum 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 😊 Rabbim yardım eder hiç düşünme anın tadını çıkar canım 🌸 15+4 haftalığız şu an 🥰