Hync1 Kızlar dün kaset test ve erken gebelik testi yaptım silikte olsa çizgi vardı kan verdim dün gece beta değerim 15.1 adetime 4 gün var düşer mi beta değeri korkuyorum boşa ümitlenirim diye yarın yine kan vereceğim 
Eldgrn Hync1 kimyasal gebelik değilse düşmez v4 gün varmış zaten 2 günde bir kan verip kanın takibini yapın düzenli artış gösteriyorsa Muhtemelen sağlıklıdır
Patito__ Hync1 adete dort gun var ondan dusuk cikmasi normal. İlk degere takilmayin iki katina cikarsa sorun yok adetinizde gecince insallah dhada rht olacaksiniz. Erken ogrenmekde bu açıdan sıkıntı bukez cok bekliorsin endiselenme hep vr gerci bu surecte
Aysegulmutlu97 Hync1 öncelikle hayırlı olsun :) regle 3 gün varken 30 1 gün kala 90 5 gün sonra yani bugün 959 çıktı kuzum dua et bir sıkıntı olmasın dualarda buluşalım haftaya c.tesi doktora gidicem :)
Aysebayrak Hync1 ben adetim 3 gün gectigi halde 19 betayla ogrendim gebeligimi canım şuan 20. Haftaya gireceğiz, yukselir hiç korkma 😍
Aysebayrak Hync1 iki gün sonra tekrar kan verirsin 2 kat yada en az yuzde 60 artması lazım. Artışa gore netlestirirsin gebeliğinide insallah😊