Fatovebebegi Sevgılı hamıleler Anadolu yakassında renklı doopler çeken devlet hastaneleri nereler acaba bı Zeynep kamılde buldum ona da randevu yok malesef çok bunaldım 😞😞😞
Selimunl Fatovebebegi göztepe devlette de yaptırabiliyorsunuz fakat önce doktora muane olmanız gerekiyor. Randevu alamadığım için üsküdar türk hospitalde yaptırdım bende en uygun orasıydı gayette güzel baktılar tavsiye ederim
Dilommm Evet sadece zeynep kamilde randevu almak mumkun degil hastaneyi 2 hafta aramisdim acip kapatiyorlar mesgule atiyorlar ist disindanda cok gelen var maalesef sanliysan belki ama sistemleri nasildir bilemem ama taniyip tanimadigim kim varsa hicbizaman alani duymadim bir katakulli var🤔
Selimunl Fatovebebegi evet veriliyor hatta yüzü net çıksın diye çok uğraştı doktor hanım biraz nazlıyız da :) yarım saatten fazla sürdü tek tek bilgi verdi neresine bakıyorsa
Selimunl Fatovebebegi size tavsiyem giderken meyve suyu ve çikolata yiyin. Doktor yüzünü çekemeyince dışarda ye gel dedi öyle aldı net yüzünün görüntüsünü
Fatovebebegi Selimunl ben her kontrole giderken yıyorum ama bu seferkınde namaz kılar gıbıydı ınsallah o zman zorluk çıkarmaz yaramaz
Fatovebebegi Selimunl sız kaçıncı haftada gıttınız ben suan 19. Haftanın ıcındeyım 4 hafta ıcınde yapılması gereklı dıye bılıyorum ama en geç 22 de yaptırmak ıstıyorum