Derya-Civcivi Kızlar 21. Haftadayım doğru düzgün bi tekme bile hissedemedim ya sizler me durumdasınız ilk gebeliğim
Ozge1806 Derya-Civcivi bende 21 bende hissedemiyorum. İlk gebelik. Kız benimki Birşeyler oluyor bazen sonra saatlerce yok bazen günlerce. Bir sorun mu var acaba diye yiyorum kendimi
yarensimom09 Derya-Civcivi ilk hamileliklerde net olarak 22 23 cu haftalardan sonra hissedilir her hamilelikte bir değildir bazısı daha erken bazısı daha geç hisseder takılmayın ilk olduğu için bı kaç haftaya hissedersiniz☺️
Nalinnn14 Derya-Civcivi bende öyleyiiimm bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum 🥹🥹 20+1 deyiz bizde çok nadiren böyle sertlik oluşuyo hemen geçiyo sonra günlerce tık yok bizimde kız ve ilk gebelik😂💜
Derya-Civcivi Ozge1806 yalnız değilmişim demekki huzursuz oluyorum bende hiç hamile değilmişim gibi ya resmen allah korusun
Ozge1806 Derya-Civcivi Allah korusun. İyi düşünelim iyi olsun kötüyü cagirmayin sizde. İnşallah 1-2 haftaya biz de hissederiz
Zeehraaaa 23 den sonra düzene girer sonra uyutmaz artık sizi🤣28 haftalıgim ve içimde karate yapıyor adeta uyuyamiyorm🤣
Morlavanta1 24+5 haftalık olduk ilk hareketlerini daha geçen hafta hissetmeye başladım :) hala bile çok düzensiz bazen hiç hissetmiyorum hatta :)