Sezenkarademir Hilallbayram canım hiç belli olmuyor bnim. Genellikle akşam hissediyorum ben. Bazen de çok hareketli oluyor öğleden akşama kadar devamlı hissediyorum.
Ayseosman Hilallbayram Can'ım bende 19haftalıhım iki gün hıc hıssetmedım karnım sertlesıyodu akşamları ama bugun dr gıttım herşey yolunda iyiymiş KIZIM ☺️😉Cok yorulduğun zaman bebişte yorulurmuş Can'ım ondan oynamazmış bana dr un bol bol dınlen dedı
Sirrlfehva Hilallbayram ben gıdıklanma gibi hissediyordum, simdi biraz daha belirgin dokunma gibi ama hareket halinde anlamıyorum otururken, uzanırken genelde sakinken hissediyorum
Hilallbayram Sezenkarademir seyrime gibi bişey bu hareketler bende hep seyrime gibi oluyor ama emin olamıyorum bebeğimin hareketleridir herhalde
Hilallbayram Ayseosman bende 19 un içindeyim ve kızım olacak benimde rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Sezenkarademir Hilallbayram benim bildiğin tekme atıyor. Çok şiddetli değil tabi. Böyle birinin dokunması gibi oluyor ama anlıyorum ben seğirme gibi değil artık. 17 den beri küçük kğçik hissetmeye başlamıştım zaten. Hatta bazen elimi koyduğumda bile dışarıdan hissedebiliyorum.
Ayseosman Sezenkarademir aynen Can'ım bende hıssetmistim elimi koyduğumda Galıba bide bu mayıs ayı çoğunluk kız olcak😉☺️😅👧🏻
Hilallbayram Sezenkarademir yaa erkekler kızlara göre daha hareketli oluyorlar zaten genelde öyle duyuyorum