Berna1365 Elif_49 benim karnım çok küçüktü ben hep yüzüstü yattım bebeğin içerde ezilmesi mümkün değil zamanla vücudunuz artık izin vermiyo zaten siz rahat yatamazsiniz ama yarım yüzüstü şekilde doğuma kadar nerdeyse yattım
Berna1365 Elif_49 offf o çok fena dogurana kadar çile gibi özellikle akşam yemeklerinden sonra oluyordu yemeklerden sonra 1 şişe maden suyu süt içmek bana çok iyi geliyodu
Deniz-Zeynep Elif_49 yani doktorlar son haftalarda yatmayın diyor zaten istesende göbeğin çıkınca yatamıyorsun onun haricinde şuan bebek daha minnacık hiç sorun olmaz
Elif_49 @Berna1365 Süt şuan iciyim belki iyi gelir , yemek de yemiyorum neden oluyor acaba herhalde normal dir ,
K11- Elif_49 bende öyle geçirdim 7 ve 8. Haftamı sadece yoğurt yiyebiliyordum bu dönemlerde yüzüstü yatmak sorun olmuyormuş
gdaslik Elif_49 karnınız büyüyene kadar istediğiniz pozisyonda uyuyabilirsiniz mide ekşimesi için doktorunuz gaviscon yazabilir ben önceki gebeliğimde ve bu gebeliğimde de kullanıyorum. Mideyi rahatlatıyor.