Kodal-42 Hacer98 ben orda Tuğçe han doktora gidiyorum çok memnunum dogumumj orda yapacam inşallah 37+4 teyiz az kaldı
Tugba-ikizler Hacer98 bende orda yapmayı düşünüyorum Mete beye gıdıyorum memnunum ama randevu bulmak zor
Nadire042 @Hacer98 ben gidiyorum doğumumu da orda yapacağım inşallah Mete hocaya gidiyorum 8. Ayda gittim ilk olarak ilgili karşıladı 3 hafta sonra gel dedi ameliyet tarihi vercek inşallah.
Hacer98 Nadire042 benimki suan normal gorunuyor bende 8.5 aylıgım ozeldeki takipli doktorum normal doguma girmiyormus bende sehir hastanesini denemek istedim cevremde herkes kotuledi piskolojik olarak benimde modum düştü
Latifeunalsoydan Nadire042 merhaba Mete hocada doğumunuz yatınız mı il dışından geldim Mete hocadan memnun kaldınız mı dikişleri doktor kendisi mi attı asistanları mı dikiyor yardımcı olabilir misiniz
Nadire042 @Hacer98 memnun olan kadar olmayan da var tabii bu her yerde geçerli biraz şans meselesi galiba
Fatma_armutcu Bende 34+5 haftaligim orada takipliyim düzenli bir Dr yok hangisi denk gelirse artık dogumumu orada düşünüyorum
incim_221220 Merhaba benim daha doğumuma var fakat şimdiden düşünmeye başladım. Şehir Hastanesi’nde arkadaşım 4 sene önce normal doğum yaptı. Sancı odasına tek alıyorlarmış eşini almamışlar. Bilgisi olan var mı özel hastanelerde de aynı mı bu durum
Hacer98 incim_221220 ben yeni dogum yana biriyle konustum normal dogum yapmıs acilden giriş yapmıs tekli odaya almıslar kendisini moral olsun diye esiyle annesini sırayla çagırmışlar yanına acıklıgı 7 cm bulunca önlük giydirip dogumhane almışlar yanımdaki hemşireler cok yardımcı oldu dedi
Hatice423 _mucizemiz_ merhaba ben hamileligin sekizinci haftasında zeynep hafiza öztürk gittim ama memnun kalmadim soğuk davrandı kalp atışı dinletmedi tahlil sonuçlarını ver öğleden sonra bakarız dedi pek ilgili değildi yüzü gülmüyor
Hacer98 _mucizemiz_ bugun zeynep hanıma gitti aşırı sinir bozucu bi kadın sembatik yaklaşmama rağmen bu kadar ilgisiz sinir bozucu bi doktor tanımadım haplarımı bile yazmayı unutöus eczanede sorgulattım haplarınız yazılmamıs dedi pazartesi tekrar gidicegim sonuc göstermeye inşallah doktor degiştirirler