Elif3419 İyi akşamlar hanımlar, hamile olduğumu bugün öğrendim daha önce kimysal ve normal düşüğüm vardı doktor direk ecopirin ve iğne verdi. Yan etkileri var mı? Kullanmalımıyım tecrübelerinizi duymak isterim
Nihallll123 Kesınlıkle kullan ben hamıle kalmadan önce hap kullanmaya başladım hamıle kaldım dırekt iğneye başladım bır gun bıle aksatmıyorum pıhtılaşma var ve benim de senin gibi kimyasal ve normal düşüğüm var bunu sorman bile hata düşük sebeblerim pıhtılaşmadan di benım hatta
Elif3419 Nihallll123 öyle miii.. Teşekkür ederim canım peki iğne raporlu oluyormuş 8.haftadan önce verilmiyormuş özel almak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız
Nihallll123 Elif3419 canım ben 5 haftalıktım gıttım dırekt keseyi gördüm doktorum iğneyi yazdı hemen başla dedi ücreti pahalı bende ertesi gün devlete gıttım dırekt raporladı hıc demedi 8 hafta vs
Civcicvv Nihallll123 hangi saatlerde kullanıyorsun. Coraspin ve oksapar arasında kaç saat olması gerekiyor
Nihallll123 Civcicvv ben ilk ikisini aynı anda yapıyordum sonra doktor bırını sabah bırını akşam yap dedi hap sabah iğne akşam şeklinde ama saatleri kafama göre aralık belırlemıyorum hiç