Arenimoo Kızlar 8. Haftama giricem 4 gün sonra midemde yanma başladı suzamnaa kadar yoktu bide idrarım olmasa bile sanki varmış gibi bir his oluyor sizinde böyle mi
Sssa Arenimoo selam ben de 13+1deyim o haftalarda çok oluyordu idrar hep varmış hissi bence bir idrar tahlili yaptırmakta fayda var doktorun hep öyle söylüyor
Adenala Arenimoo Gülmekten altıma işedim az önce siz hesap edin bacım 😂 ileriki haftalarda daha çok artıyormuş
Tuom Arenimoo canım bende 19 haftalığım benim de aynı şekilde sürekli bi idrara çıkma ve baskı hissi hemde hiç yokken birden geliyor bu rutin kontorlümde kan idrar testi vermiştim idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı ama çok düşüklerde bi kullanımlık toz ilaç kullandım şuan gayet iyi en azından baskı ve ağrı hissi yok😊
gizem-cbn Sssa sen daha bu haftada böyleysen bacııım 36. Haftada biz bittik koşa koşa gidiyom tuvalete 😂
Arenimoo Tuom Ben idrarı 5 haftalıkken vermiştim şimdi bilmiyorum İDRAR yaparken yanma yok ama Yine de tekrar test versem iyidir
Tuom Arenimoo ver canım ya da sağlık ocağına doktoruna git bi muayene ol durumu bildir gerekli testler için yönlendirir seni en azından için rahat olur