umrumdadegil Kızlar rahatlayabiliriz artık doğurdum 🥲 yazan dönemedim şimdilik kendime gelince döneceğim hepinize teşekkür ederim 💜😍
Srfe01 umrumdadegil aa hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın Allah vatana millete anneye babaya hayırlı evlat etsin güzel günlere büyüsün miniginiz,💕
hayalim35 umrumdadegil hele şükür 😆 hayırlı olsun inşaAllah Allah analı babalı büyütsün ❤🌸hep görüyordum doğuramadım postlarını😆
umrumdadegil hayalim35 sürekli gelmek istiyordu yavrum doğum zamanı da gelmek istemedi ilginç bir çocuk 😂 aminn inşallah 😍😍
Ozgeunuvar umrumdadegil sizi hep görüyordum erken doğum riskiniz ve bebiş de gelişim geriliği vardı ama baya ilerlediniz sanırım umarım küveze girmemiştir bebiş hayırlı olsun çok sevindim 🥹🧿💙
umrumdadegil Ozgeunuvar Cok şükür ilerledik 37. Haftamda oldu doğum bebişin suyu azalmıştı 🥲 girmedi çok şükür çok teşekkür ederim 😍😍💜💜 darısı diğer hamişlere💜
umrumdadegil Aleyna_88 çok teşekkür ederim 🥰 iyiyiz çok şükür ikimizde çok yorulduk biraz sıkıntılı bir süreç geçirdik malesef
Tinii_minii_mom Ayyy tatlımmmmm hayırlı olsunnnnn naptınnn nasılsın bebişin nasıllll kendine gelinceeee hemen bize dönnn 🥰 ay aramızdan ilk ayrılan mı oldun sen ne uzun konuşuyordukkk vay be
umrumdadegil Tinii_minii_mom teşekkür ederim 🥰 iyi şuanlık çok şükür zordu ama atlattık öyle böyle.🥲 Evet öyle oldu senin doğum ne zaman
Mnktrtamnk umrumdadegil ay hadi hayırlı olsun ya çok sevindim inşallah ikinizde iyisinizdir🙏🏻 bekliyoruz güzel haberlerinizi
_Hulya7106 umrumdadegil hadi gözünüz aydın🥰normal mi sezeryan mı Rabbım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bana ve bekleyen annelerime bir sancıda bir avazda kurtulmamız dileğiyle evlatlarımıza sağ saglim kavuşalım 30+3 den bizde ♥️
umrumdadegil _Hulya7106 çok teşekkür ederim 🥰 normal başladı sezaryen oldu 🥲 inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin herkese🥰