EEEEEEEEL Kızlar tabiki ilk duamiz ve temennimiz hayırlı ve sağlıklı bisekilde doğurmak. Ama zmn geçmiyor gibi. Ne zmn doğurup bebeğimle eve gelicem ben yaa😅😅😅😅
Medineuyanik EEEEEEEEL ayy 38+2 günler geçmiyor valla , artık her şeye acaba doğum mu başlıyor diye bakıyorum kafayı yicem galiba , sağlıkla gelsin kızıkam ama bir an önce gelsin lütfen daha hiç görmeden bilmeden çok özlüyorum anlam veremiyorum 🤭
Nur_budak EEEEEEEEL bende sizin gibiydim 36+5 de gece aniden suyum geldi ve kızımı kucağıma aldım bebek ne zaman isterse o zaman geliyor 😂
Yenianne7 EEEEEEEEL Az kaldı inşallahhh 😍 Biz de 35+2 yiz bugün kontrolümüz vardı ve gün aldık artık herşey çok ciddiye bindi heyecan ve korku bir arada 🥲 Ekstra acil birşey olmazsa 23 Şubat’ta yatışım yapılacak inşallah. Hepimiz hayırlıca kavuşalımm 🥰
nniduaa EEEEEEEEL benimde 36+1 artık dogurayim diyorum ama Bi yandan da korkuyorum çünkü olduğum yerde tekim kimse yok annem gelecek daha erken diye gelmedide
Birsen56 Bende heyecan dorukta 30 haftama gircem heyecan korku saldı heryerimi ağırlaştım baya bugün yarın diyom sonra dua ediyom zamanında doğsun miniklerimde çoğu geçti zaten az zamanımız kaldı ama çok sabırsızım bende doğurdum artık demeye
Nur_budak EEEEEEEEL yok ya vaktinde gelsin ben çok stres olmuştum 2 gün yattım anne karnında 1 saat bile çok değerli diye beklettiler sürekli alttan muayene ciğer geliştirici antibiyotik falan kendi sancım gelmeyince 4 saat suni sancı çektim oda bebeğimin kalp atışını düşürünce acil sezeryana alındım
EEEEEEEEL nniduaa rabbim o vakitleri tez göstersin inşaallah. Bende çok sabırsızim doğum konusunda. Ben ailemin yanındayım ama yinede doğumdan çok evde bırakacağım çocuklarım aklımda kalıyor. Tek duam biran önce doğum yapıp Rabbimin izniyle hayır ve sağlıkla bebgimle beraber evime dönmek. Rabbim kimseyi bu yolda kanadı kırık bırakmasın inşaallah. Sana da hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah ☺️🤗