Aysebocekgokce merhaba, ben de yazayım tecrübelerimi.
Evime yakın olduğu için ilk testi vitalede yaptırmıştım. Dr Murat alpaya gittim ilk bir kaç kontrolde. Fena değil ama bana biraz toy geldi açıkcasi
Sonra medikalparkta Ünal yirmibese gittim, sakin tecrübeli bilgili bir Dr. Çok da guvenxigim bir arkadaşım bana önermişti bu dr.u.
12.haftaya kadar fena da gitmedi kontroller ama 12.haftadan sonra aşırı derecede fetal DNA testi diye tutturdu. Her kontrolde başka bişey konuşmaz oldu. Sanki prim alacakmış gibi ısrar etmeler,ikili testi bile yapmak istemeyenler vs çok aşırı verdi beni. İkili testi bizim zorumuzla yaparken de imza filan aldı fetal DNA istemiyoruz diye. Ve hatta ikili test sonucu kötü çıkarsa yaptırırız dediğim halde korkutmaya çalıştı, yok o zaman amniyosentez yapılacak vs dedi. E benim de strese tahammülüm kalmadı medstar topculardaki murat doruka gittim. Her detayı anlattım bana dedi ki, fetal DNA değil senin için gerekli olan, senin riskli gebelik uzmanı tarafından kontrol edilen gerekiyor dedi, bize de inanç mendilcioglunu önerdi, bize para iadesi yaptırdı.
Hayatımda böyle bir Dr görmedim. Öven çoktu ama bu kadarını beklemiyordum, gerizekaliya anlatır gibi tane tane anlattı her şeyi. Aşırı beğendim tarzını. Doğuma o dr.u seçeceğim bir aksilik yasamazsam
İleri yaş gebelik olduğu için benimki Dr. Konusunda hep bir acaba derim