Nariye007 34 haftalık hamileyim lansor mide ilacı atayimmi midem çok kötü ilaçlarım da bitti yarın alacagim şimdilik bı tane atsam?
Zynp12 Nariye007 önerilmiyor hamilelikte riske atmayın lütfen kendinizi. Sade soda tüketin sakız çiğneyin bu aksami idare edin ❣️
Sumeyyeky Nariye007 lansor gebelikte b grubu bir ilaç olarak geçiyor gerekli durumlarda kullanılır ben de kullanıyorum ama doktor kontrolünde tabii ki yine de doktora sormadan kullanmayın
Sumeyyeky qusel 18. Haftada başladım ara ara kullanıyordum ama 31-32 . Hafta itibariyle her sabah içiyorum
qusel Sumeyyeky ilk kızımda bana 33 de verdi drum. Şimdi gittiğim de 13 TE deneyelim dayanamıyorum diye. Bugün degisik bi dra gittim 4 ay bitince dedi.baya kotuyum dayanamıyorum ama içersem bişey olur diye de korkuyorum 😪
Sumeyyeky qusel 12. Haftadan sonra güvenle kullanabilirsin demişti bana gaviscon veya rennie şurupla atlatmaya çalışsan en azından madem doktorun öylr demiş 🥹
qusel Sumeyyeky w günde 1 şişe gaviscon içiyorum şuan zaten 12 yi geçtim ama vicadim el vermiyor korkuyorum
Sumeyyeky qusel benim doktorumun söylediği 12. Haftadan sınrası plasenta oluşmaya başlayınca ilaç içilebiliyormuş yine de kendi doktorunu dinle bir şey demek istemiyorum şimdi allah yardımcın olsun 🥹
qusel Sumeyyeky benim kızımda 33 haftada izin verdi eski drum şimdiki Dr 12 bitince basla dedi ama dün başka dra gittim 4. Aydan sonra dedi kafam karisti