Bb95 34+3 sancım çıktığı için doktor yatış verdi alttan muayene ediyorlar devamlı ben kendimi kastığım için canım acıyor öneriniz varmı ağlamaktan mahvoldum😞
3438FG Bb95 Ayyy Allah yardımcınız olsun. Dün o hatayı bende yaptım çok kastım kendimi, canım çok yandı sizi çok iyi anlıyorum. Rahat bırakmaya çalışın kendinizi
ikiprensannesi53 Bb95 kendini kasma o muayene esnasında rahat nefes al ver o an başka seyler düşün çok basit gececektir Rabbım yardımcın olsun inşallah
Bb95 bi_de_bayil_istiyosan açılma varmı diye galiba ama ilk defa alttan muayene olduğum için çok kastım kendimi çok canım acıyor
Eddakayaa Bb95 kuzum alttan muayene acıtan birşey değil kasma kendini ağlama bebek strese girmesin ❤️
Seyma5461 Bb95 bende 32+4 yatış yaptım benimde canım çok acıyordu açıklık muayenesinde sürekli kasıyordum kendimi ama benim enfeksiyonum varmış ondan canımın çok yanıyordu
Seyma5461 Bb95 sağol canım sana da çok geçmiş olsun inşallah bian önce sağlıkla taburcu olursun sende seni çok iyi anlıyorum bi hafta yattım bende bi haftadır evdeyim ama sancı tekrar başlayacakmış gibi hissediyorum sürekli