Nagihan_ad Kızlar burada da sormuştum, herkes dedi ki kan vermene gerek yok direkt bakarlar ultrasonla. Bugün gittim bakmadılar önce kan verdirdiler. Herkeste mi böyle yoksa bana mı gıcık biri denk geldi anlamadım?
ASE6154 Nagihan_ad regl kaç gün geciktiğine bağlı olarak bakarlar, henüz ilk haftalarsa gebeliği belli edecek birşey olmaz ultrasonda anca kan tahliliyle öğrenirsin
umena Nagihan_ad ben özele gitmiştim beta 99 cıkmıstı on gün öncesinde , sonra tekrar beta istedi öyle ultrasonla baktı bence para tuzagıydı. Düşüktü beta evet ama arasında 10 gün vardı Bi bakıp sonra beta isteyebilirdi
Bennureyla Nagihan_ad banada aynısı oldu. Önce kan sonra ultrasona baktılar. Oysa 2 dk baksa ultrasonda keseyi görecekti. Ama tabi değerleri görmek açısından kan vermek lazım olduğunu düşünüyorum. Bence onlar bir şey bildikleri için öyle yapıyorlar.
br2023 Nagihan_ad Şuan 8 haftalığz yarın ilk defa gidcm ultrasonla bakmaları için kan istermi ki🙄2 aylık olmuş zatn bebiş
Sevoo34 Bende önce ultrasonla baktı canım çok küçük olduğu için istersen kan ver değerine bakalım dedi öyle kan verdim
Elifsan12 Merhabalar bende aynısını yaşadım normal testlerde yanılma olduğu için ve ilk zamanlarda bazen benimde yaşadığım gibi kese gözükmediği için kan testi istemişlerdi bence olması gereken birşey 🌺
minnosbirkiz Nagihan_ad önce kan almaları doğru bi hareket, ultrasondan bişey belli olmuyor maalesef, öncelikle beta değeri düzgün katlanıyor mu, her şey olması gerektiği gibi mi ilerliyor onu ön görebilmek için kan alınması şart ☺️
Tuce- Nagihan_ad endometrium kalınlığı gözüküyor ultrasonda bu gebelik olunca da kalınlaşıyor regli yaklaşıncada o yüzden baksada kan isteyecekti takılmayın bu duruma 😍
svncgldgn Nagihan_ad gebelik henüz yeni olduğunda ilk kan bakılıyor sonra ultrason hatta vajinal ultrason ile bakılıyor
Adenala Nagihan_ad Ben testimi gösterdim sonra ultrasonda baktı beta yükselişine bakalım yarın kan verin dediler öyle yaptım
Deniz-Zeynep Nagihan_ad yani benim Regl tarihim 3 gün geçti doktora gittim ilk ultrason ile baktı sonra dedi rahim duvarların kalınlaşmış bu hamilelik belirtisi ama şuan kese ve bebek görünmüyor varsa bile çok küçüktür kan ver dedi kan vermiştim kanda çıkmıştı.
Nagihan_ad Benim reglim şaşmaz normalde ve 6+5 olmuşum artık ne bileyim bakarlar sanmıştım. Her hastane farklı uygulama yapıyor demek ki
Zynp12 Nagihan_ad testlerde yanılma olduğu için bazı Dr kanda bakıyorlar beta değerine göre ilerlemek için bazen beta kişiye göre yüksek çıkarken bazen düşük çıkar o yüzden bence bı kan verin eğer beta düşükse yeniyse gebelik 2 günde bir takip ister kan olarak yükseliyor mu diye
Nihallll123 Nagihan_ad tamamen doktora kalmış bişey ama bakmaları gerekıyor bence ben evde idrar testi yaptım gittim dırekt 5 gün gecıkmıstı ultrasonla baktı keseyi gördü ve hiç beta baktırmadım su zamana kadar