Cmscms06 38+1 oldum bugün, az önce sarımsı internettekiler gibi nişanım geldi kızlar 🥲 sizce nolur şimdi durumlar 😂 sizler ne kadar beklediniz nişandan sonra sancıyı? Doktorum gelmene gerek yok sancıyı bekleyeceğiz dedi 🥹
kahvesever__ Cmscms06 bir haftada bekleyen var 10 gün bekleyen var değişiyor o kişiden kişiye benim nişanım geldi gece suyum geldi öyle doğum yaptım bir gün sonra😊
Gulsen4224 Cmscms06 suyuna dikkat et gelirse hiç durma ama sancılar artarak devam edecek dakika tut başlarsa 5 dakikaya bir geliyor iken doğru hastane yoluna sonra hooppp bebiş sağlıcakla gelsin kolay doğum olsun inşallah 🤲❤🌹
Deniz-Zeynep Cmscms06 ay benimde sarı afedersin Ama böyle sümüksü yapıda akıntı tarzı birşeyler geliyor 2 haftadır parça parça az az acaba nişanımmı bilmiyorum ki ilk gebeliğim
Zehrabicer Haticeyildiz Cmscms06 1 hafta once geldi nişanım 1cm aciklikla da 2 haftadır geziyorum gelen giden yok
tgc_gzm2018 Cmscms06 benim nişanım gelmişti adetin ilk günü gibi kırmızıydı sonra sancılar girmeye başladı acemilik tabi gelir gelmez belden asa duş aldım attik kendimizi hastaneye ama suyun gekmezse evde cekebildigin kadar çek sancini ben bu sefer öyle yaoacam benim suyunu bile beyaz bı çöple patlatmislrdi 😁 suyun gelmediği sürece çek ve hiç korkma rabbim kucagina almayı nasip etsin 🙏
Gulsen4224 Cmscms06 2 normal doğum yaptım nişan gece 4 gibi geldi sabah 10 da doğdu kızım oğlumda öğlen 3 gibi doğdu 1 hafta süren de oluyor ertesi gün doğum olanda 🤭
Cmscms06 Deniz-Zeynep benim parça parça değil de baya yani dolu dolu geldi tek seferde🫣 devam eder mi böyle bilemiyorum ama
Deniz-Zeynep Cmscms06 hımm anladım canım benimki değil o zaman yani insan Bi tereddüt ediyor teşekkür ederim cevabın için, ❤️
C9-3_g Cmscms06 Nisan geldi daha sonraki gece sancım tuttu sabahı bekledim öğlene doğru suyum geldi sonuç malesef sezeryanla doğum yaptım
Ilkay08 Bende 3 gün sonra sancım başlamısdı erken doğum yapmışdım cok şükür sizinki haftasını tamamlamış zaten eli kulagında gelir 😁
Cmscms06 Ilkay08 yaa sabırsızlanıyorum bi yandan da yaklaştı diye korku sardı🫣🫣🫣 çok karışık duygular içerisindeyimm
Anzilha Dün nişanım geldi.Beklemedeyim bende.Ağrınız ,sancınız var mi?Bebek çok hareketli dünden beri 🥴
Cmscms06 Anzilha ay benim de geldi geleli çok hareketli🥲 başka hiçbir belirtim yok ama artık tüm tuşlara basacağım adaçayı hurma sıcak duş 🫣🫣
Anzilha Cmscms06 Bir an önce sağlıkla alalım kucağımıza 🤲 Dün hemşire hint yağını meyve suyuna karıştır iç dedi.24 saat içinde doğum olur dedi.Bu akşam deniycem.İnşallah işe yarar
Ilkay08 Cmscms06 hayırlısıyla kucagınız alırsınız inşallah evet karışık oluyor duygular şuan 5 aylık olduk ve diyorum iyiki geldin hayatıma Rabbim isteyen her kese nasip etsin
Cmscms06 tgc_gzm2018 ben de su olmadığı sürece evde duracağım diyorum paniklemez ve dayanabilirsem tabi😂 ilk doğum olunca tecrübesizlik oluyor tabi.