Ftmhsyn92 Nisniss benim gece boyu geldi az az suyum, sabah doktora gittim yatırdılar hemen ,kendi sancım gelmedi maalesef,akşama kadar bekleyip suni sancı verdiler gece doğum yaptım
Nisniss Ftmhsyn92 evet şu an benimde öyle az az hemen hastaneye gitmeyip sabahı beklememde sorun yok o zaman belki sabaha sancımda gelir 🙏🏻
Nisniss ikiprensannesi53 doktorumu aradım sabaha gelmemde problem olmadığını bebeğin hareketlerini izlememi artarsa hastaneye gitmemi söyledi şimdilik artmadı sabahı beklicem 🙏🏻
Ftmhsyn92 Nisniss inş ama bebek susuz kalmasın içeride , evladınıza sağlıkla kavuşmak nasip olsun,rabbim kolay doğum nasip etsin
Nisniss ayse__ yok hiç idrar gibi değil yaa lavoboya çıktıktan sonra da çünkü ped koydum ıslandı yine
ayse__ Nisniss işte oda senin gibi hiç ihtimal vermedi durmadan akıyordu çünkü istersen nöbetçi eczaneden dediğimi alın bi bakın ona göre hareket edin ama suyun geliyorsa da çok bekleme evde Sıcak duş felan da al Ben suyum gelerek doğum yaptım ama.benim su bir anda geldi sancım hiç olmadı suni verdiler bebek tehlikeye gitmesin diye 6 saat sonra doğum yaptım
Ervan Nisniss evet suni zor. Bnimde 2ci gebelik bnim doğum nadil belirti vercek.biomiyorum. bnde hemen gitmicem ilkindede gitmedim.
Ervam01 Nisniss Senin anlattıklarının aynısını dün sabah bende yaşadım her ayağa kalktığımda akıyordu direk acile geldim doktor muayene etti suyun değil gelen su olsa bi anda boşalır dedi eve gönderdi akşama kadar devam etti aynı şekilde bende de ne bi sancı ne ağrı hiçbirşey yoktu işkerimi çok rahat halledebiliyorum akşam saat 7 de sancılarım başladı 5 dakika ara ile bir saat kadar evde çektim tekrar acile geldim 4 cm açıklıkla yatışımı verdiler akşam 10 yatış yapıldı 11.25 de çok şükür kızım kucağımdaydı😍 diyeceğim o ki ihmal etme sakın sabah doktor bana bebek mesanene baskı yapıyor idrarını tutamıyorsun demişti. Hakkında hayırlısı olsun kolay bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşaallah
Nisniss Ervam01 Ayy maşallah sağlıkla büyütün 🌸benimde şimdi gece 4ten beri ara ara karnıma regl ağrısı gibi girdi 3 4 kez ama gazda çıkardım gaz ağrısı mı sancı mı onu anlayamadım doktora gitcem bakalım inşallah bizde sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz🥹🥰🙏🏻
Ervam01 Nisniss Amin canım inşaallah herkes te aynı durum olacak diye birşey yok tabi ama sen yine de takip et kendini
Ecemp1610 Nisniss benim suyum aynen öyle gelmişti kıpırdadıkça minik minik aktı ped koydum çok ıslanmadı bile ama turnusollu ped vardı ondan anladım şu olduğunu doktor nasıl öyle diyebiliyor ya bir acayipler 🤦🏼♀️
Nisniss Ecemp1610 vallahi çok rahattı dedim ben mi abartıyorum tüm gün geldi dün ama geceden beride hiç öyle olmadı yaa anlamadımm
Nisniss Pamuk7 evet gittim vajinal muayene oldum bi parmak açıklık varmış eve geldim evde sancımın artmasını beklicem ama akşama geceye gelir dedi 🥹🙏🏻