Minikpanda Ebrarruzgar canim 18-24 haftaykennyapiliyor masalah sen dogumun yakın artik sagligi yerindedir dert etme kendine bi sorun olsa doktorunda soylerdi
bsrm Ebrarruzgar 21 ile 24 haftalarda oluyo daha sonra buyudigi icin detayli bi bakma gibi sanslari olmuyomis simdi bakarlar belki ama detayli olur mi bilemiyorm cnku artik buyuk oldigu icin ust uste biniyo eli kolu bacagi bebegin
Ebrarruzgar Doktorun sucu ozaman ben ne bileyim detaylı ultrason flan doktorun demesi gerekmiyomu ki 🤔😖
Mervedrn Zynur16 hanımefendi, yazdığınız yanlış bilgi üzerinden post sahibini bilgilendirdim. Neyin tartışmasını yaptığınızı inanın hala anlayamıyorum size iyi akşamlar☺
Ebrarruzgar İnşallah hamiş anneler dua edin bi sorun yoktur yawrum da 😪 valla vicdan azabı çekerim ne kadar cahilim nie o haftalarda bilinçli olsaydım ben sorsaydım doktora 😭😭
Ebrarruzgar Demin eşimi aradım özel hastaneye gidip detaylı ultrasna girmem lazım dedim esim de diyoki 3 4 hafta sonra oglusumuz kucagimizda gecti senin ultrason vaktin 😖😖
Ahsenveannesi Zynur16 ama bunun sencesi bencesi yok ki renkli fotograf icin diyorsaniz istedigi zaman renkliye girsin ama detayli ulttason 20 24 arasi yapilir bebegin tum organlari kemikleri arterlerine bakilir bebek buyudukce detayli bakmakta zorlasir
Merve123a Ebrarruzgar. Cnm dr gerek görmemişde olabilr ki korkma bişey olmaz allahin izniyle. Zorunluda deill zaten
Ahsenveannesi Zynur16 burasi bir forum herkes birbirine yazabilir ki yanlis birsey soylemissiniz bunu duzeltince neden bu kadar geriliyorsunuz ki lutfen bu kadar dar goruslu olmayin ya
Ahsenveannesi Zynur16 keske biraz daha seviyenizi korusaniz anne olacak cocuk yetistirecekseniz soylediginiz seyin sirf yanlis oldugu soylendi diye batiyo tarzi kelimeler hos degil