Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 mutiiiii inanmıyorum çok yaklaştın sende mı bugün gittin kontrole bende bugün gittim ama benimkinin gelmeye niyeti yok😂
Ay3 Deletedmom_85 devlete gidiyorum bende ,normale bıraktılar, ben korkuyorum reglken bile agri kesici iciyirdum ozelde sezeryan mi olsam diyorum
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_85 34 +3um Eklem bel sırt ağrısı dışında güzel gidiyor Azcuk korku var sadece🙄
Dnss0050 Melda02 aynen kasılmalar ağrılar ama nst çok değil diye ne açılmaya baktılar nede bir çözüm bulabildim 1 haftadır 😪
Cmscms06 Ay3 evdeyim henüz sık ve düzenli sancım olmadığı için 🙃 sancılarım artar sıklaşırsa gitmeyi düşünüyorum
Merv2111 Deletedmom_85 benim salı günü çatı muayenem vardı 37+3 günlüktük o gün 28.haftada lekelenmem olduğu İÇİN doktorum ilişkiyi yasakladı ondan kaynaklı herhalde daralma toparlanma oldu canım çok fazla yandığı için maalesef açıklık bakamadı ondan sonra nstye gönderdi sancım çıktı bugün tekrar gittim yine sancılarım çıktı ama düzenli sancıların dedi doğum konusunda bir şey demedi şuan bekliyoruz bakalım 🥹
reyhanh Deletedmom_85 çok merak ettiğim için soruyorum, nst de nasıl çıktı sancılarınız? Büyüklkleri neydi ne kadar sürüyorlardı 🫠 fotoğrafı varsa koyabilir misiniz? Ben de 37+1 im nst de sancılar vardı ama dr alttan muayene etmedi, rahmin hazırlanıyor dedi