Nurellaasss donus_tncklc199 Bence yapınıza göre değişebilir ben kullandım yapmadı. Bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde regl oluyordum. 1 ay kullanmadım korunmadım o ay da hemen hamile kaldım
sevisevi Evet bazı markalar yapabiliyor. Ben bir defa değişiklik yapmıştım. Sonrasında düzene girmesi biraz sürmüştü.
donus_tncklc199 Yigit_Yagiz_Moms test yaptım negatif çıktı ama hala da olmadım çok korkuyorum o aldar düzenli hap kullandım yeni doğum yaptım birde tekrar hamile miyim diye bı iskillendim tbai olmayincada adet
Yigit_Yagiz_Moms donus_tncklc199 yeni doğum yapmanızın da etkisi vardır bence. Yeniden adet görmeye başlamışmıydınız?
donus_tncklc199 Yigit_Yagiz_Moms yok olmadı hem prezervatif hem kontrol hapı kullanıyorum, prezervatifsiz ilişkiye girssem sadece kontrol hapı olsa yine hamile kalınıyor mu da
Yigit_Yagiz_Moms donus_tncklc199 hapların koruması yüzde 99. Yani yüzde 1 ihtimal gebelik oluşabilir o da çok çok düşük bir ihtimal. Bende ilk evlendiğimde kullanmıştım bende de düzensizlik yapmıştı sonra geçmişti sorun yaşamadım doğrusu