Melike2535 Kızlar ben daha önce iki kere Klomen kullandım yumurtam geliştiği halde gebe kalamadim femara daha mı etkili
Esilasuu Melike2535 yavrum hepsinin etkisi aynı diye biliyorum ben hepsinden kullandm ama bende fayda etmedi 2.5 senelik evliyim hayla olmuyo😔
Umutluol cokbilmismom merhaba ben de ovitrelle oldum dğn sabah ve akşamına bacaklarımda kaşıntı oldu sabah saat 6 gibi bir kaşıntıyla uyandım sırtım kaşınmaktan kabarmış şu an tüm vücudum o şekilde kaşınıyor ve kabarıyor sizde de öyle oldu mu yan etki yaptı galiba bende bir sorun olur mu acaba
kubra_1206 Bende de tam tersi oldu femera büyütmedi yumurtamı klomenle büyümüştü aşılama için hoş yine gebelik yok ama olsun 😄 bünyeye göre belki etkisi değişiyordur
Umutluol Happ valla yan etkileri oluyormuş baş ağrısı mide bulantısı kaşıntı falan ama ateş var mıydı hatırlamıyorum
Happ Umutluol bende bilemedim bugün iyiyim şükür iyi olmak zorundayım değerlendirme günüüüü Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh 🤲🏻🥹
Happ Umutluol iğneden sonra 36. saat ilk gün sonra gün aşırı 4 5 kez yapın dedi özellikle sayısını sorunca