Cagleren Kızlar ayağa kalktığım an başımın ağrısından duramıyorum. 36 haftalık acil bi şekilde spinal sezeryanla aldılar bebeğimi ne yapsam geçmiyor bu baş ağrısı
Ebru-29 Cagleren omurilikten beyin omurilik sıvısını fazla çekmişlerdir bir damla olması lazımdı. Çok çekilince ağrı oluyor bu da tamamen anestezi uzmanının profesyonelligine bağlı
Cagleren ikiprensannesi53 teşekkürler kızlar deniyim bi hep Türk kahvesi içtim ama sade nescafe galiba içmem gerek
ikiprensannesi53 Cagleren evet benim doğum yaptigimda yanımdaki sezaryenliydi hep kahve içti ama sade mi 3 1 arada mi bilmiyorum
nazazra24 Cagleren ben iki gün çektim full asla geçmiyodu ağlayarak kafama yumruklar atıyodum nescafe bol su ve bolca yürümem gerekiyordu odamda ve koridorda yürüdüm hep hastanedeyken
Cagleren nazazra24 valla sezeryandan çıktığım andan beri yürüyorum hiç durmadım ama yok yani eve geldim dört gün oldu iki üç gündür duramıyorum resmen suda çok içiyorum Allah om inşallah bi an önce bebeğim küvezdeyken geçerde çocuk gelince ilgilenebilirim
elfoo Cagleren ek olarak bir de yastıksız yatman lazım omurganın düz olması lazım yani sıvı alımını yetersiz bırakma umarım çabuk geçer 🙏🏻
nazazra24 Cagleren kahveyi bol iç canım bi iki fincanla geçmiyor ben 10 fincan rahat içiyodum narkozu atıyorsun o yüzden bu kadar ağrın var inşallah bi an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun 😘🥰