Seldahilal Kilzar baslikda gördüğünüz gibi 17+1 haftalık hamileyim ama bı belirtim vs yok normalmi sizce doktor kontrolüne bu ayın 13 gideceğim inslalah bı sıkıntı yoktur kendim kuruntu fln yapiyorumdur sizin nasıl gidiyor hamilelik
Ozge1806 Seldahilal ben 21 haftalık oldum hala hiç belirtim yok. Hamilemiyim değil miyim bende anlamadım. En başından beri ne bir bulantı ne bir şey yok. Çok şükür. Bence böyle hamilelik daha güzel. Tadını çıkar bence
rahime_ali-26 Seldahilal bende 17+3 aslında tekme fln atıyor yer değiştiriyormuş ama biz hissetmiyoruz bugün sağlık ocağındaki kontrolde hemşire Hanım söyledi bende hissetmedim henüz bir şey
Seldahilal Ozge1806 yaa ne bilim korkuyorum bsieymi oldu diye benimde çok şükür öyle ilk aylarda bulnati vs olmadı kolay geçti inslalah sağ saglim kucamiza alırız bebislerimizi
Seldahilal Seldahilal 14+4 gittim en son kontrole ozm tam net degidli kıza benziyor gibi dedi iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim inslalah ozm belli olur senin belli
Aryayra Seldahilal benim de yoktu. Hamileliğim boyunca hiç bulantım kusmam olmadı. Ben de senin gibi düşünüyordum 😅
Seldahilal Aryayra ya yanlız değilmişim ozm 😂😂 insan kendi canından çok o içindeki canı düşünüyor ya çok farklı bı duygu his
Seldaibrahim Seldahilal bende 17 +1 bugün kontrol vardı oğlum olucak kızlar benimde mle bir belirti yok sadece göğüs ağrısı o kadar miğde bulantılarım biraz kaldı 🩵🕊️
Seldahilal Seldaibrahim oh çok şükür cnm Allah sağ saglim kucaginiza alırsınız ay ozm ben daha fazla canımı sıkmayayim belirti arayıp duruyorum kendimde tşk ederim cvp verdiğiniz için iyi geldi
Seldahilal 1prensesannesi__ 😂😂 çok şükür şimdiye kadar öyle çok bı belirtim olmadı ama bu hafta sanki tamamen kaybolmuş gibi normal inslalah ya 😋