Cikalatambenim Damlaalyz Benimde son 61 🥰kıyafetlerini yıkamaya başladım içerde yeri daralıyor sanırım çok sertleşmeye başladı karnım 🤗Sağ sağlim doğurmayı nasip etsin Rabbim bende sezaryen düşünüyorum nasipse 💕
13Gamze08 Damlaalyz bizimde uygulamada 60 gün aynıyız ben %70 normal istiyorum gibi ama bazende sezeryana kaymiyo değilim sizde durumlar nasıl ben hala calisiyorum ama pazartesi rapor almayı düşünüyorum inşallah öyle şükür elden ayaktan düşmedim hala kendimi iyi hissediyorum
Damlaalyz 13Gamze08 Ne güzel bende normal istiyordum ama ilk oğlum ters pozisyondaydi mecburi sezeryan oldum o yüzden buda sezeryan olacak Normal doğum en iyisi bence de✨
Busramom07 Damlaalyz benimde mart sonu belki nisan başı gibi benmde ikinci çocuk sanki ilk gibi ama 🥰🙏🏼
3prenses1prens Damlaalyz tam Mart sonu sezeryan olacağı için ve evde beni bekleyen 3 çocuğum olacak geldiğim de 4 çocukla artık huni takar gezerim
MervEfehan Bnmde son 60 ama doktor bana Nisan 4 gibi dedi doğum.ilki normaldi buda normal olur bı aksiklik olmazsa . bana Mart sonu doğacak gibi geliyor bakalım 😃