Arzumra Selamlar bebek arabası araştırması yapıyorum kanz s go düşünüyodum ama ağır olduğunu söylemişler kraft kenya modeline bakmaya başladım kullanan var mı aranızda memnun musunuz 🫠
blovec Arzumra kenyayı bize bi arkadaşımız tavsiye etmişti gittik baktık alttaki demir kısımları uzun adıma izin vermiyor sürerken ayak çarpar sürekli satan kişi de bu yüzden önermem dedi. Bence de büyük problem direkt eledik bide kapanınca daha az yer kaplayan modeller var bi tık kaba geldi
minnosbirkiz Arzumra arkadaşım kullanıyor, sürmesi çok kolay, manevraları insanı yormuyor, çokta hafif, kumaş kalitesini çok beğendik ☺️
svncgldgn Arzumra bu Kenya modelin yeni çıkanı var Kraft Napoli olması lazım onda o demir sıkıntj yarstmıyor diyorlar ama bence o demir de çok problem değil aslında biz denedik alırken hafifliği vs de güzel bence henüz kullanmadık ama sevdik kullanışlı Kenya da hem de fiyat performans bence
bitanemiz24 blovec daha az yer kaplayan var demişiniz hangi model acaba bizim bağaj küçük ona sığacak model arıyorum
Caglaguney Arzumra bizde aldık ve gerçekten çok memnunuz hem hafif hem de çok sağlam gövdesi deme süspansiyonlu biraraba . Biz farklı bir araba için gittik ama o kadar beğendik ki özellikle sağlamlığını direk buna yöneldik
Arzumra svncgldgn evet onunda tutma kolu iki yöne hareket ettiği için sağlamlığından dolayı bi yorum okumuştum içime kurt düşürdü kenyayı da çok öven olunca buna yöneldim
blovec bitanemiz24 travel düşünüyorsanız zaten genelde yer kaplıyorlar. Benim baktıklarımdan bagi neo ve prego mios diğer travellara göre daha az yer kaplıyordu.
merveaydin35 Küçük minimal parçasız tek parça bir ürün fakat 1.5 yaşa kadar kullanılabilir. Doona kesinlikle tavsiye ederim