23Zumra Mervisnese o kadar haklisin ki Allah korusun su yuzunden bi sorun cikicak diye korkuyorum aklima dahi gelmiyor su sisesini yanimda tasiyorum icim diye ama yok su yerine cay iciyorum ama doktor zararli dedi
ZehraS ilginarslan sen benden de fenaymissin canim .bende kendimi diyordum hic su icemem diye .ilacla bile bi bardak suyu zorla iciyorum
ilginarslan tifiti suyun içine neler koydum bir bilsen ama değişmiyor sıvı girince midem kalkıyor ilaç bile içemiyorum tükürük ile yutmak zorunda kalıyorum 😔
tifiti ilginarslan boş karna içme mümkünse o zaman. Aynı soru nu bende yaşıyorum çorba bile sıkıntı veriyor bana. Böl leblebi ye o dengeler ayrıca o kadar çok şey de karıştırma. Şu içeyim derken şeker seviyeni bozarsın allah korusun
ilginarslan Ezgisu Erikli Nestle Pınar üçünden başka içemiyordum hamilelikten önce şimdi hiç içemiyorum 😔
preggie Bende su icemiyorum nedense son haftalarda, coook susadigim halde icim almiyor. Bikac sise su aldim, hani bu frambuazli veya kirazli sulardan. Goruntu normal su, ama hafif bi tatlilik var. O sulari oyle bi iciyorumki 😅🤭
preggie ilginarslan kuzum bilmiyorum almanyadayim burda dolu marketlerde, Turkiye de de vardir? Meyve şurubu yokmu Turkiye’de, onuda kullanabilirsin? Suruba su ekleyerek tatlandirsan?
BrcnBlgn ilginarslan Anladim canim ama kendini zorla bende 3.5ay 1 bardak bile icemiyordum dr kizdi pipetle ic dedi ama ben sudan tiksinmistim simdi yavas yavas icmeye basladim
Balkiz ilginarslan ilk haftalarda ben de içemedim ama 16. Haftadan beri damacana damacana su tüketiyorum. Sadece gece sabaha kadar 1 litre su içiyorum. Alıştıkça içiyor insan ve arıyor suyu