Kızlarım merhaba, Salı günü doktor muayenem vardı ilk nst’me girdim. Sonrasında sancım çıktığı için yarın tekrar gelmemi söyledi doktorum. Dün yani çarşamba sabahı nst için tekrar gittiğimde artan sancılarım vardı ama tabii ben çok hissetmiyordum. Doktorum beni bu şekilde gönderemeyeceğini ve 1 gün yatış vereceğini söyledi. Ama tabii ilk önce açıklığıma baktırmamı istedi. Doğumhaneye çıktım ebeye doktorun yazdığı kağıdı verdim ve çatı muayenesi için bacakları sıvadım. Bundan sonrasını anlatmak istemiyorum ama o odadan ağlayarak çıktım ve oldukça çığlık atmıştım. Çatım normal doğuma müsait değilmiş ve kemikliymiş bir de üstüne mantar enfeksiyonum varmış. Sonrasında yatış işlemim yapıldı. Fitil
, 4 doz ciğer geliştirici, serumlar, ağrı kesiciler ve 2 saatte bir Nst ile 1 günü zar zor atlattım, tabii bu süreçte kendimi çok iyi hissettiğim ve çok kötü hissettiğim zamanlar oldu. Sabah son Nst çekilirken doktorum taburcu öncesi muayene etmeye geldi ve sancıların ufak ufak devam ediyor, cumartesi günü tekrar nst için gelmeni istiyorum dedi. Ve bebeğimin çok fazla beklemeyeceğini gelmek için sabırsızlandığını da söyledi. O zaman beni hem bir sevinç hem de çok büyük bir korku sardı. Şimdi evdeyim hem bel ağrım çok fazla ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Üstüne ejderha gibi ağzımdan alev atacak şekilde mide yanmalarım başladı. Son haftaya kadar mükemmel giden bir hamilelik sonrası bu yaşadıklarım biraz beni korkutuyor. Aranızda 35-36- 37. haftada doğum yapan bebeği küvöze girmemiş olan var mı? Şu an bebeğim 2250 gram biraz ufak gibi. Sizlerden destek istiyorum😔