duru1938 kızlar merhaba bugün kontorlüm vardı.. gebelik şekerim cıktı 2 hafta önce iyiydi her şey ama bazen abartıorum sanırım.. bebeğin karın çapı büyükmüş 1.5 hafta önden diyormuş.. 34 haftalık hamileyim bebeğim 2.300 gr doktorum çok ddi birazda korkuttu açıkcası dikkat et yediklerine ddi halbuki ben de 2 haftada 700 gr almışım geçen ay hiç almamıştm.. böle önden giden bebeği var mı
Muhammedamine duru1938 34+3 de benim bebeğim 2.630 gr ve haftasıyla uyumluydu doktorunuz biraz abartmış gbi geldi normal sınırlar içinde geldi bana kilosu
Unalbirgul duru1938 bence normal 34.haftasında 2550 idi doktorum gayet iyi haftasıyla uyumlu nasıl besleniyosan öyle devam et dedi. Doktorunuz biraz abartmış sanki
enfla şişman olmasn diyedır bebek yoksa bı sakncası yok dogum normal olması zor olur ama bnmkıde bastan berı hep önden gıdıo maşallah doktor bısey demedı rahat ol bnce 🙂
ElmasBurhan Hiç korkma canım moralini bozma benimki 20 li haftalardan beri oki hafta önde hatta göbeği büyük dedi ailede göbek varsa ona cekmistir dedi sıkıntı olmaz dedi hala da önde suan 39 a girecem iki iki buçuk hafta önde iyi gelisimini gösteriyor maşallah benimki 34 de 2830 du normal o hiç canını sıkma bu doktorları anlamıyorum benimki önde diye seviniyor