Anneeadayi3 Arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi olduğu gün bebeği de muayene ediyorlar mı ultrasonla bakıyorlqr mi acaba çünkü benim şeker yüklemesi muayenemden bir ay sonra olucak doktor bebeğe de bakicak mi acaba sizde nasıl oldu
H1tce2 Anneeadayi3 doktor muayene ediyor ondan sonra seni yönlendiriyor zaten şeker yüklemesi veya herhangi başka bişey için
Umran_r1103 Anneeadayi3 şeker yüklemesinden sonra bebeğe de baktı doktorum 30 haftalık olduğum için nts ye de girmemi istemişti
Anneeadayi3 H1tce2 geçen hafta kontrolümde 3 hafta sonra gel şeker yüklemesini yaptıralım dedi 9da burda ol dedi ben daha gelmemiş olsam bile sen kaydını açtır dedi kaydı actirdiktan sonra ilk bebeğe bakarlar demi şeker yüklemesini yaptıktan sonra mi bakarlar yoksa
Anneeadayi3 Umran_r1103 ben 25 haftalık olucam ama geçen hafta kontrolumde 3 hafta sonra falan gel deid de merak ettim bakar mi diye
Umran_r1103 Anneeadayi3 bende önce şeker yüklemesine gönderdi ilk kan aldırdım bi saat gecti sonra tekrar kan aldırdım o ara da yukarı gel bakalım dedi baktı bebeğe bi saat sonra üçüncü kanı aldılar