2prensesannesiiii Gizem2508 çin takvimi tutma ihtimali daha yüksek Ağustosa göre mi yoksa sata göre mi baktınız 🥰
Gizem2508 2prensesannesiiii Walla tam hatırlamıyorum sanırım işte son adet tarihime göre bakmıştım temmuz 22
SakineZehra 2prensesannesiiii bir kızım var Rabbim gönlümü biliyor ya sağlıkla sıhhatle inşaAllah nasip eder ❤️❤️
2prensesannesiiii SakineZehra benimde bi kızım var 26 yaşındayım sat 26 ekim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda benimde kız gösteriyor 2.🥰
Zmra-13 2prensesannesiiii vallahi daha ögrenmedim devlete gdyom haftaya cuma kontrolum var soylemiyo bisey yorum bile yapmiyo doktor baktim soylemezse 16.ci haftamda ozele gdcem insallah erkektir bi kizim var birde oglum olsun cok isterim 🤲
1prensesannesi__ Beybitooo yaa neguzel ogrenmissin bende 12+4 üm pazartesi randevum var insAllah öğreniriz 🥰
Beybitooo 1prensesannesi__ yok olmuyor bana hem 3D hem normal veriyor her gittiğimde ultrason görüntülerini atayım hatta sana 😂
1prensesannesi__ Beybitooo yaa cok sevindim peki sen kendin mi istedin 3d yoksa doktor kendisi mi boyle verdi
br2023 2prensesannesiiii yaşım 19 ve 12. Ayda hamileymişim😁 ne oluyor daha 9. Haftaya gircz bu arada şuan belli olmaz ama merk ediyorm tabi
Cennet-polat 2prensesannesiiii 23yas 11ayda hamile kaldım oğlum var 26yas 10cu ayda hamile kaldım belli değil daha ne oluyor
Aysenaz 2prensesannesiiii teşekkürler baktığın için evet sanırım öyle oldu doktor kız dedi sonra erkek dedi ama eminde degilim kordon gibi duruyor dedi 5. Ayıma girdim hala net değil ayrıntılıyi bekliyorum
2prensesannesiiii Aysenaz ay bu ikilem bizi bitiriyor vallahi🥲 allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻
Vuralelif 2prensesannesiiii 27 yaşındayım 8.ayda hamile kaldım biri tek biri çift ama kızım olcak inşallah 💞 çin takvimi rus takvimi yüzük testi ramzi teorimi vs aklınıza gelebilcek hepsinde erkek çıktı 😂😂😂