Bsrrgl 2prensesannesiiii benim ikiside çift ve kız doğru tutmuş bende. Oğlumda da eskiyi hesap ettim biri çift biri tek oda tutmuş.
Mucizem_01011 2prensesannesiiii bnmkinide hesaplayın ya kafam basmadı 😄😄 29 yaşında 9 üncü ayında kaldım şuan 30 yaşında sayılırım 2 ay kaldı
Evhamlikurabiyeanne 2prensesannesiiii daha ögrenmedim 10+5 im ama merak ettim 26 yasinda kizima subat ayinda hamile kalmistim kizimda tutmus o zaman dimi 😇
Mucizem_01011 2prensesannesiiii yok beelli deqil Ama hep kız çıkıyor herşeyde ulturason resmindende kız dediler burda hep inşallah sağlıklı olsun da ama işte gönül yine de istiyor
2prensesannesiiii Evhamlikurabiyeanne evet sizde tutmuş benim kızımda tutmadı bakalım bunda tutacak mı🥰
1prensannesi2312 2prensesannesiiii 23 yaşındayım 31 ekimde hamile kaldım benim ne oluyor o zaman anlamadım😅
1prensannesi2312 Mucizem_01011 bana ultrason resminde 2 kişi erkek bir kişi kız dedi şu tesbih ve yüzükle yapıyorlar ya kaç sefer yaptıysam kız çıktı şu an burada da kız çıktı 😅 sizin dediğiniz gibi sağlıklı olmaları önceliğimiz ama gönül bi şeyler istiyor işte 🥰