myangelson Pamuk anladım canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Kuvoz de kötü birşey değil hem orada çok iyi bakıyorlar onlara 🥰 tek farkı karnında değil de orada olacak birazcık ayrı kalacaksınız sonra Allah’ın izniyle sağlıkla alıp evinize gideceksiniz 😍😍
Ebbruc Pamuk ahh çok geçmiş olsun, sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🙏🏻🌸 bu enfeksiyon keşke kesilip alınabilecek bişey olsa ya bu nedir, bebeğin kilosu falan nasıl çok şükür haftası iyi
myangelson Pamuk geçer tabiki dediğin gibi siz neleri atlatmadiniz 😊 ileride oglusuna anlatacağın bir maceraniz olsun bu da🥰
aysenuroztunc Pamuk yaaa pamuk yeni gördüm çok geçmiş olsun canım ❣️rabbim bi avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻 bir yenidoğan hemşiresi olarak sana vereceğim tek tavsiyem gözün arkada kalmasın üzerine titrer tüm hemşireler. Eğer ki yattığın hastanede küvez yoksa eski çalıştığım hastaneyi öneririm sana Gebze yüzyıl hastanesi yenidoğan yoğun bakımı çok iyidir aklında bulunsun birçok arkadaşım da hala var orada seve seve yardımcı olurum 🥰🙏🏻
Ebbruc Pamuk maşallah iyi kilosu falanda. Biz anlatmaya çalıştık ama keşke insanlar ciddiye alsalar şu enfeksiyonu, sağlığınız yerinde olsun da napalım şimdi gelmek istemiş bebiş dünyaya diye kendimizi avutalım 🥰
Pamuk aysenuroztunc Çok teşekkür ederim canım. Sen kocalinde misin? Ya gebze yy ile ilgili geçen ay yogun bakım hakkın da çok korkunç şey cikmisti çok üzülmüştüm.
aysenuroztunc Pamuk ailem orda canım bende bekarken oradaydım evlenince İstanbul Avrupa yakasına geçtim 4 sene Gebze yüzyılda çalıştım . Korkunç şey deyince merak ettim şimdi hiç haberim yok ne olmuş ki
Pamuk aysenuroztunc Internette gebze yüzyıl üçüz bebekler yazarsan görürsün canim.Zaten burda şuan yer yok büyük ihtimalle sevk yapılacak.
aysenuroztunc Pamuk gördüm okudum şimdi ben bu olayı soruştururum ama ihmal yoktur . Ne kadar sevmesem de bir sorumlu hemşiresi var oranın aşırı titiz bir kadın hemşirelere çok çektirir dili çok kötüdür ama çok titizdir . Her gün küvöz sildirir bebekler tertemiz olmak zorundadır damar yollarına takılan stoper dediğimiz önemsiz bişey var o bile olmasa kıyameti koparıyordu çok çektim ben şahsen 🤣ama yenidoğanıma b*k sürdürmem ya çalıştığım en iyi yoğun bakımdı gerek düzen açısından gerek bakım
aysenuroztunc Pamuk arayıp sor işte 34 haftalık gebeyim erken doğum olucam şu hastanede sizde boş yeriniz var mı diye varsa doktorunu bilgilendirirsin en azından hastane bulmakla vakit kaybetmez 112 çalışanları doğum olunca da sevk edilir