sevdenurnur Pamuk canımmmm 🌸sen çok güçlüsün buna bizzat sahidim enfeksiyon gebelik şekeri , serklaj çok şey yaşadın burda sende benden enfeksiyonu derınden yasayanlar olarak için çok kişiye yol gostermeye calıstık demek oğluşun gelmek istiyor yapacak bişey yol haftası güzel ve çok güzel sonuçlanacak buna tüm kalbimle inanıyorum dualarım sizinle 🐣
Pamuk sevdenurnur Evet oğlus bu zamana kadar bile zor durdu teyzesi☺️Amin inşallah Allah razı olsun 🩷
Melekabdullah Pamuk kacinci haftada serklaj olmustunuz bize o haftalari gorebilsek kizim dikislerde duruyor suyum gelirse isimiz zor oglum yukarda ikiz gebelik daha riskliyim 26.haftadayiz Rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende doktorum 28.hafatda ciger gelisrici yapabilirse yaptrcam illa dogum zamaninimi beklememiz gerekiyor
Pamuk Melekabdullah Bana 26. Hafta da ciğer geliştirici yapılmıştı.Cunku haftalardir hunilesme var bebek dikişler de.13. Hafta da serklaj olmuştum.
cicekgibii_ Pamuk bugun ve dun sekerle ilgili postlarda olmadigini farkettmm yoksa yazardinn cok gecmis olsun canm insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bende 33+1 im 34 de kontrolm var ogun alabilirizde dediler saglikli bi sekilde dogsunlarda kuvezde cok kalmazlar insallah stresli olma bu haftaya gelmekde cok guzel cok sukur ❤️
Melindam63 Pamuk rabbim sagsalim kavuştursun dikişlerini aldılar mı acıdı mı alırken normal mi sezeryan mı olucaksn
Pamuk Melindam63 Ben normal istiyorum bebeğin doğarken durumuna göre kendi gelirse normal. Bugün dikişleri aldılar 2 dk bile sürmedi 2 makas sesi duydum inanamadım.
mombarbie_ Pamuk neler gördünüz oglusunla herseyin üstesinden geldiniz bununda geleceksiniz Allahın izniyle 🫶🏻
skrbsrl Pamuk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 Hiç korkma, haftası gayet iyi Bi sure birbirinizi özlersiniz sadece.
evas08 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. 🙏🏻 Haftanız çok güzel ilerlemiş, çok kısa bir küvöz sürecinden sonra sağlıkla kavuşursunuz inşallah annesi. ✨
Egemoms1303 Pamuk kuzum benim yaa çok geçmiş olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla bunu da çok güzel atlatmayı nasip eder sağlıcakla kucağına alırsın ❤ tüm kalbimle dualarım sizinle ❤
seymakrky Pamuk yaa canım benim hikayene ve üstesinden geldiğin zorluklara ben de burada şahit oldum 🥹 Rabbim sağlıcakla evladına kavuşmayı nasip etsin haftan çok güzel 28 olayım rahatlayacağım diyordun çok şükür bugünlere geldin şimdi daha güzel günlere kavuşmak kaldı 💜 Rabbim kolaylaştırsın doğumunu da inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🌿💚
Pamuk seymakrky Ah biz insanoğlu yetinmeyiz 26 dedim yetmedi 28 dedim yetmedi 32 demiştim yine yetmemisti.Ama şükürler olsun 🩷
kubraaa123 Pamuk Ben de başından beri antibiyotik kullanıyorum antibiyotik kullanmak değil çevremdeki kullanma sakın sirkeli suyla yıkam diyenler yoruyor, anlıyorum seni 😑
Gizemlibirisi007 Pamuk canım öncelikle hem çok geçmiş olsun, hem de sağlıkla gelsin minik♥️ kuvöz sürecini de dert etme az bir zaman kalır ve anneciğine kavuşur hemen🙏🏻 ara ara bilgilendir bizi de✨️
Pamuk Gizemlibirisi007 İnşallah inşallah.Yeter ki iyi olsun yaşasın kuvez de bekleriz ☺️Tabi bilgilendiririm🙏
ikizmom94 @Pamuk Rabbim güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin 🤍 zor geçti bu sürecin Rabbim mükafatlandırsın sağlıcakla kavuşun oğlusunla inşallah sen herkese yardımcı olmaya çalıştın burda hep bu kadar kişinin dualarıyla Allah’ımın izniyle her şey güzel olacak inan 🤲🌸
minik_kurabiyeee Pamuk canımmmm çok geçmiş olsun 🌺 bebişinle sen neleri neleri atlatmadın ki bunuda atlatmayasınn 💖 sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah 🌸
MelisR Pamuk ben burada serklaj için yazdığımda senin yazdığın şeyler ile içime su serpilmişti buradaki her anne adayına dokunmuşsundur. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel günleriniz olsun beraber ❤️
carpediemm1 Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 enfeksiyon sebebiyle mi keseniz delinmiş çok anlayamadım da. Benim de ara ara enfeksiyonum oluyor ben de aynı şekilde hep geçiştiriyorum