Senatr Pamuk arkadasım daha yeni bu haftada doğurdu ve bebeği küveze girmedi hiç bir sorun yok, sağlıkla kavusun sizde inşallah Allah yardımcınız olsun 🤲
cicekgibii_ Annesininkuzusu12 kanamanmi oldu canm cok gecmis olsun insallah sagliklisiyla kucagimiza aliriz
Annesininkuzusu12 cicekgibii_ çok yoğun kanamayla ambulansla geldim canım öyle öğrendim sıkıntıları yatış yaptılar çıkarmadılar rahimi alıcaz diyorlar mesaneyi de onarırız diyorlar
Birsen56 Pamuk idrarda enfeksiton var ama ben anlamıyom gitimd3 bakmadı acil zaten polikliniğe git dedi
Senatr Crp 3.3 ama WBC Lökosit 15, riskli mi çıkmış ? benimde doktor akıntıya bakp yeni fitil verdi ama bu kan sonucunu tekrar gidip göstermedim , bende korktum şu enfeksiyonlardan biz daha 31 deyiz.
Zelihademirz Senatr ben gittim bugün lökasit 24 çıkmıştı endişelenme hemen dedi antibiyotik verdi enfeksiyon için
Kloroform Pamuk çok geçmiş olsun, inşallah hayırla ve sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz. Rabbim şifa versin size de bebeğinize de 🌺
Birsen56 Pamuk dr korkutu beni ne bileyim bende korktum bebekler daha küçük bişey olursa allah korusunidrardada 5 çıköıştı lökösit artık gitimde bakmadılar kontrole gidince tekrar kan idrar istiycem
Su_de Pamuk sağlıkla kavuş inşallah Seni tanımıyorum ama bir kaç kere başlıklarına denk geldim çok güçlü bir kadın çokta güçlü bir annesin sennn sağlıkla güzellikle gelsin bebişimiz ❤️🌸
cicekgibii_ Annesininkuzusu12 suan kac haftaliksin canim Allah yardim etsin insallah daha kolay gecer ameliayatin
Annesininkuzusu12 cicekgibii_ amin canım inşallah sana ne dediler ben şuan 33/5 oldum sen kaç haftalıksın🤲 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
Cennet_kusum16 Aaa çok şaşırdım geçmiş olsun canım. İçini ferah tut bebisin haftası çok iyi Allah’ın izniyle 1 haftaya alırsın kucağına 🤲😊 2 kiloyu geçti mi tamamdır 😊