MahurunAnnesi Sumeyyeky evde salca olmayinca seni bulcam 😂😂😂 geçiyor geçiyor bebek çıktığı anda hersey normale dönüyor tecrubeyle sabitim ilkinden
MahurunAnnesi ZeyHus33 kilo almazsin en azindan o kadar yicek elendigine göre iyi taraftan bakmalisin 😁
ZeyHus33 MahurunAnnesi öyle sürekli cikariyorm bide 70 kiloydum 68 düştüm 10 haftalıkken smdi 15 haftalık çıkarmaya devam
Sumeyyeky MahurunAnnesi ay hadi inşallah şu bulantılar geçse yeter 😂😂 16. Haftada biter dediler 22. Haftaya gircem maşallah tam gaz devam 😂
MahurunAnnesi Lutfiye20 yani su dan tksindin ama su icmen lazim suya aroma kat hosuna giden ne ise limon portakal cilek salatalık ne isterswn bir aroma kat icmeye zorla vücudun susuz kalirsa bebekte etkilenir su icmezsen idrar yolu enfeksiyonun çıkar ortaya kendim uc ay icemedim oncesinde 3 litre icen ben bir litre zor biterdi enfeksiyon cikti ortaya bida icmeye devam ettim alistim kola yerini tutmaz kola gunde bir bardak icersen ic fazlasi zarar bebegini düşün 🤗
Lutfiye20 MahurunAnnesi teşekkür ederim zorluyorum kendimi içmek için ama maalesef direkt kusturuyor inşallah geçer en kısa zamanda
gunesinannesi__ MahurunAnnesi kesinlikle aynı durumdayız. Sadece kavrulmuş soğan kokusuna tahammülüm yok sırf bu yüzden yemek yapamıyorum. 14. Haftadayim kaynanama gidiyorum akşam yemeğine evimiz yakın.
MahurunAnnesi gunesinannesi__ kayinvaliden varsa çok iyi bende kimse yok bosver git ona ac kalmaktansa ye orda baksın sana nolcak 😄 sende çocuk dogunca ona yaparsın illa karşılık lazim degil de olsun
MahurunAnnesi ZeyHus33 16 haftalikta 17 haftalikta geciyor suan 2. Trimesterdasin yavas yavas azalacaktir biraz zorla kendini kafada bulanti olcak psikolojisine girme kilo takma ya bende zayifladim bende kusuyordum gecti insallah seninde gecer ❤️
MahurunAnnesi Sumeyyeky geçmedimi ya benim geçti ilaç kullaniyor musunuz ilacı yavas yavas kesin gecer prilam kullaniyordum aksam iki tane icerdin yavas yavas dusurdum bire sonra 16 hafta oldu ilac biraktim bir haftadir ilacta icmiuom bulantida yok ilac sanki ileriki haftada daha cok tetikliyor gibi
Sumeyyeky MahurunAnnesi bende sabah 1 gece 1 e düşürdüm ama yok içmeyince yine aynı lansor verdi doktor bazen 3 4 günde 1 sabahları onu içiyorum nidem yanmasın diye ama bulantıya çözüm yok denedim prilamı bırakmayı da olmadı ya doktora sordum tüp bebek hastalarında yaşıyoruz bunu demişti
ZeyHus33 MahurunAnnesi inşallah ya smdi çok kötüyüm grip öksürük gidiyorm sağlık ocağına ilacin isini vermiyor burun damlası bile en son acile gittim ağrı kesici Serum vurdu smdi gidemiyirm bütün vücudum kirilcak resmen kambur yuruyorm ağrıdan bacaklarım ağrıyor yediğimi öksürükten çıkarıyorum
seherrkrtt MahurunAnnesi buzdolabı kokusu,bulaşık deterjanı,diş macunu,limon kolonyası kullandığım plastik kaplar,tahta kaşık saçma gelebilir ama tiksiniyorum 😀eşimi çok seviyorum ama öpmesinden duş alsa bile kokuyor bana sanki çok değişik bi süreç🫠
MahurunAnnesi seherrkrtt ah bu bebeler bizi ne hale getiriyor yaa tahta kasigin da sucu neymis diğerleri kokuyor diyelim tahta kaşık bu ,😂
MahurunAnnesi Sumeyyeky o konuda bilgim yok ya yıllarca bebek hasreti cekip gebelik olunca birde bulantilari igneleri ay Allah yardimcin olsun Allah karşılıksiz bırakmasın canım evladini sana bagislasin her zorlukla beraber bir kolaylık vardir evladın doğunca herşeye deger diyor insan 🌹🤲🏻🤲🏻
Yonca_26 MahurunAnnesi tavuk gögüsü🤧zaten ilk tavuk gögüsünden tiksindim ve hamilemiyim diye süphlendim🤣o günden beri asla ne yiyebiliyorum ne cig haline dokunabiliyorum
34busra MahurunAnnesi eşimin ve çocukların nefes kokusu çok midemi bulandırıyor hepsiyle mesafe içindeyiz 😅😂😂
Galya15 Lutfiye20 ayyy su deme şuan en tiksindigim şey çok susuyorum ama ismini söyleyince bile midem kalkıyor
MahurunAnnesi Galya15 hastaneye git serum al sürekli vücudun kalmasın s.suz sansür ekledim sana 😂 geçmiş olsun ama serum al bari en azından
Lutfiye20 Galya15 doktora sordunuz mu bişey oluyor mu icemeyince kafama çok takıyorum içemiyorum diye