Mia0121 Hopefulmom bütün mamaları denedim hepsi gaz ve kusma yapıyor doktorumuz bagırsak düzenleyici içeren mamayı aldırdı bi bu iyi geldi bize diğerlerindede yine kabızlık oluyodu artı gaz ve kusmada vardı
Hopefulmom Mia0121 doktorunuza sorar mısınız bazı doktorlar zeytinyağı koyun diyorlar mamanın içine doktorunuzun önerdiği kadar zeytin yağı ekleyebilirsiniz ve kullandığınız d vitaminin içinde zeytinyağı var mı oda iyi gelir kabızlığa
Mia0121 Hopefulmom evet zeytinyağını sorucam mutlaka vitaminin içeriğinde görünmüyorda Bilemedim😏verilirse iyi olur 3 gündür gördükçe içim gidiyor kıyamıyorum😒
Hopefulmom Mia0121 d vitaminin arkasında yazar içeriği you plus d vitamini damlasında zeytinyağı var doktorunuzdan isteyebilirsiniz zeytinyağı koyun derse mamayı koyabilirsiniz o zaman rahatlar bebiş 🙏
Hilallaylizz Mia0121 zeytinyağına Kulak çubuğunu batır poposuna yani makat kısmına birazcık böyle hani az bir şey içine koyuyorlar çeviriyorlar uyartı veriyorlar kakasini ya yapıyor yeğenim öyle olmuştu doktor kendisi yaptı korkmayan hiçbir zararı yok